Producatori

Ultimele Comentarii Adaugate

Solutie de curatare concentrata cu ulei de portocale, 300ml - Biopuro Mareste

Producator:

Certificari:


Solutie de curatare concentrata cu ulei de portocale, 300ml - Biopuro

BPURO16

Produs nou

Solutia BioPuro se adreseaza suprafetelor din lemn, plastic, crom, portelan, aluminiu, sticla, metal si multe altele. Aceasta inlatura petele dificile, precum uleiul de motor, lacul de unghii, ceara, silicon, lipici, cerneala si guma de mestecat. In plus, este recomandata utilizarea si pentru spalarea bicicletelor sau a barcilor. In urma folosirii, suprafetele vor fi curate si stralucitoare.

Mai multe detalii

Transport:13 lei sau GRATUIT pt. comenzi de minim 159 lei - (vezi detalii)

Lei 30.00

Livrare 24/48 ore
Comanda Telefonic: 0747-918071
3 modalitati de plata

Informatii

Solutie ecologica universala cu ulei de portocale, 300ml - Biopuro

Solutia universala concentratata Biopuro pentru o casa curata si stralucitoare. Este ideala pentru suprafete din metal, aluminiu, plastic, crom, sticla, portelan, lemn, etc. Se poate folosi inclusiv la spalarea barcilor si a bicicletelor.

Detergentul universal Biopuro inlatura petele, guma de mestecat, toate tipurile de grasimi, uleiul de motor, ceara, lacul de unghii, cerneala, lipiciul, siliconul.

Produs certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic, pentru nichel, crom si cobalt.

Utilizare: in functie de gradul de murdarie se dilueaza in apa sau se foloseste nediluat. Se sterge cu o lavata dupa care se clateste. Cand este diluat, produsul devine laptos. Inainte de a se folosi pe mobila, covoare, tesuturi, tapiserii se recomanda efectuarea unui test pentru a fi siguri ca produsul nu decoloreaza.

Ingrediente: Alcohol (obtinut din zahar fermentat), Ethyl lactate (obtinut din zahar fermentat), Laureth-4 (tensioactiv obtinut din cocos), Decyl glucoside (obtinut din cocos si amidon de cartofi sau porumb), Citrus aurantium dulcis peel oil (ulei de portocale dulci).

 • Comentarii Comentarii (0)
 • Rating Total:
  0 1 2 3 4
  0/5
  Bazat pe 0 comentarii
  Filtru:
  0 1 2 3 4 (0)
  0 1 2 3 0 (0)
  0 1 2 0 1 (0)
  0 1 0 1 2 (0)
  0 0 1 2 3 (0)

  24 alte produse in aceeasi categorie: