Detergent ecologic lana si casmir, 1L - Biopuro

Detergent ecologic lana si casmir, 1L - Biopuro

(momentan nicio recenzie)
Producator : BioPuro   |  
BPURO03  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA

Detergentul ecologic de la Biopuro este ideal pentru hainele de lana, casmir, angora si matase. Datorita substantelor sale nutritive naturale din uleiurile esentiale de roinita, scortisoara, cuisoare si busuioc, detergentul pastreaza elasticitatea fibrelor din haine, catifeleaza.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Detergent ecologic pentru lana si casmir, 1000ml - Biopuro

Detergent ecologic concentrat ideal pentru lana, casmir, angora si matase. Pastreaza elasticitatea fibrelor, catifeleaza datorita glicerinei vegetale din compozitie, inlatura mirosul de transpiratie si igienizeaza. Contine uleiuri esentiale de roinita, scortisoara, cuisoare si busuioc care tin la departare tarmele si parazitii. Detegentul lichid Biopuro are o formula concentrata, este hipoalergenic si asigura 20 de spalari folosind doza recomandata.

Compozitie (conform REG. 648/2004/EU): <5% tensioactivi anionici vegetali, tensioactivi non-ionici vegetali, sapun vegetal, enzime, parfum natural. Flaconul BioPuro este realizat dintr-un plastic ecologic obtinut in urma procesului de fermentare al trestiei de zahar.

Detergentul lichid de rufe Biopuro este certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic, pentru nichel, crom si cobalt.

Utilizare - Flaconul are un capac dozator ideal pentru a masura corect catitatea de detergent care se foloseste. Cantitatea recomandata este de 25 ml de produs in 5 litri de apa, pentru 2,5 kg de rufe uscate. Recomandat doar pentru spalare manuala cu apa rece.

Ingrediente: Aqua (Water), Sodium Citrate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Hydrolyzed Rice Protein, Glycerin, Alcohol, Citric Acid, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil*, Eugenia Caryophyllus Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Parfum**, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

* ingredient bio
** obtinut din uleiuri esentiale

Nou

Daca iti doresti o baie stralucitoare ca in reclame atunci ai nevoie de detergentul bio pentru baie Biopuro care elimina eficient murdaria (depunerile de calcer, urmele de sapun sau de pasta de dinti, petele de murdarie si apa).

In bucatarie te ajuta solutia degresanta Biopuro care elimina cu succes petele de grasime, cele de mancare arsa lasand suprafetele stralucind de curatenie. In bucatarie un aliant de nadejde este si detergentul de vase care lasa vesela stralucitor de curata.

In plus, gama Purobio contine o solutie pentru curatarea geamurilor de praf, murdarie si amprente, detergenti ecologici pentru rufe albe, colorate, negre, balsam de rufe si detergent bio fara parfum pentru hainele bebelusilor si ale copiilor.

Detergenti ecologici, hipoalergenici, concentrati, fara chimicale nocive, pentru rufe impecabile si o casa perfect curata. Certificati ecologic de AIAB, Italia.

Produsele pentru ingrijirea casei si detergentii ecologici Biopuro nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
group_work .