Gel de par blueberry bliss, 236ml - Curls

Gel de par blueberry bliss, 236ml - Curls

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Curls   |  
FED_CRL01  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 100,00 Lei
100,00 Lei cu TVA

Gellul de par cu afine Curls este ideal pentru a mentine parul cat mai cret si cu onduleuri cat mai definite. Este produsul perfect pentru a modela buclele astfel incat acestea sa-si mentina forma timp indelungat.

Cu ajutorul gelului de par CG Curls veti obtine rapid buclele dorite.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel de par cu afine pentru parul ondulat, cret Curls, 236ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Acest gel de par Blueberry Bliss de la Curls defineste, cuminteste si fixeaza buclele. Contine extract de afine si ulei organic de ricin. 

Afinele sunt bogate in vitaminele C si B, imbunatatesc circulatia sanguina la nivelului scalpului, fiind extrem de benefice in stimularea cresterii parului. Previn ruperea firelor de par si contin proantocianidine care interactioneaza cu foliculii, ceea ce accelereaza cresterea parului, dar incetineste albirea si caderea acestuia.

Nu contine: uleiuri minerale, sulfati, parabeni, siliconi, ftalati, gluten, parafina, propilena.

Mod de aplicare: aplica acest gel de par Blueberry Bliss pe parul ud, proaspat spalat, dupa aplicarea balsamului. Strange buclele in pumn. De preferinta, lasa parul sa se usuce liber.

Ingrediente: Water, Sorbitrol, Polyacrylate-14, Hydrogenated Castor Oil, Certified Organic Aloe Leaf Juice, Certified Organic Blueberry Leaf Extract, Keratin, Hydrololyzed Quinoa, Silk Amino Acids, Panthenol, Certified Organic Shea Butter, Certified Organic Mango Seed Butter, Certified Organic Argan Oil, Certified Organic Evening Primose, Jojoba Esters, Tocopheryl Acetate, Tetrheyldecyl Ascorbate, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tetrasodium EDTA, Fragrance, Citric Acid.

Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
Curly-Girl
on
Nou

Curls este sinonim cu Curly Girl. Gama contine produse CG approved, fara silicon, sulfati si alte ingrediente care se depun, special concepute pentru ingrijirea parului cret si ondulat. Produsele spala, hidrateaza fara sa afecteze forma buclelor. In plus le confera elasticitate si hidratare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .