Spuma de par wave whip curling, 248ml - Cantu

Spuma de par wave whip curling, 248ml - Cantu

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Cantu Beauty   |  
FED_CNT10  |  

Stoc epuizat
PRP: 50,00 Lei
50,00 Lei cu TVA

Spuma de par Cantu da forma buclelor naturale, le ofera fixare de lunga durata, le revitalizeaza si le confera volum. Are actiune anti-frizz, controleaza firele de par rebele, confera buclelor elasticitate si miscare naturala.

Are o textura usoara, nu incarca si nu usuca fibra capilara. Spuma Cantu este CG approved.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Spuma pentru parul cret, ondulat (Wave Whip Curling) Cantu, 248ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Wave Whip Curling Mousse de la Cantu creeaza onduleuri sau bucle definite fara frizz, cu mult volum, fara sa lase crusta. Hidrateaza intens parul, datorita untului de shea pur, si are o formula fara ingrediente dure. Aceasta spuma cu textura usoara se afla intr-o sticla prevazuta cu o pompita, asa ca e extrem de usor de aplicat. Are o aroma tropicala, este lichida, dar devine instantaneu spuma. O singura pompita poate fi suficienta pentru a-ti satura parul.

Nu contine: uleiuri minerale, sulfati, parabeni, siliconi, ftalati, gluten, parafina, propilena.

Mod de aplicare: Imparte parul in mai multe sectiuni. Aplica una sau doua pompite (in functie de lungimea si densitatea parului) de Wave Whip Curling Mousse in palma si strange in pumn parul cu o miscare ascendenta, asigurandu-te ca distribui uniform produsul. Lasa parul sa se usuce la aer.

Ingrediente INCI: Water (Aqua, Eau), PEG-25 Hydrogenated Castor Oil, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-11, Polyquaternium-55, Sodium Chloride, Panthenol (Vitamin B5), Citric Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coumarin, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal.

Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
Stock Limitat
on
Curly-Girl
on
Nou

Daca esti posesoarea unui par cret, ondulat si doresti sa te mandresti cu buclele definite si stralucitoare din copilarie trebuie sa acorzi o atentie speciala produselor cu care iti ingrijesti parul.

Daca te-ai hotarat sa urmezi metoda de ingrijire Curly Girl, produsele pe care trebuie sa le folosesti trebuie sa fie curly girl approved. Produsele Cantu disponibile la noi pe site sunt toate CG approved: cowash, crema hidratanta pentru activarea buclelor, gel de par, spray pentru fixarea buclelor, spray pentru pieptanarea parului, spray pentru revitalizarea buclelor, spuma de par, etc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .