Spray pentru revitalizarea buclelor comeback curl, 355ml - Cantu

Spray pentru revitalizarea buclelor comeback curl, 355ml - Cantu

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Cantu Beauty   |  
FED_CNT07  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 60,00 Lei
60,00 Lei cu TVA

Spray-ul Comeback Curls revitalizeaza buclele dimineata si in orice moment al zilei, reduce frizz-ul, hidrateaza si confera stralucire.

Un must have pentru toate persoanele cu par ondulat si cret care isi ingrijesc parul conform metodei curly girl.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Spray Comeback Curl pentru revitalizarea buclelor Cantu, 355ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Acest spray pentru revitalizarea buclelor Comeback Curl de la Cantu a castigat premiul Ebony in anul 2015. Defineste, hidrateaza si reactiveaza buclele dimineata, lasandu-le moi, fara frizz si elastice. Spray-ul contine unt de Shea pur. A doua zi, parul va ramane stralucitor si plin de viata. Pentru a-ti proteja si mai bine buclele pe timpul noptii, dormi pe o fata de perna din satin.

Spray-ul Comeback Curl este CG approved fiind ideal pentru persoanele care isi ingrijesc parul ondulat, cret conform metodei curly girl.

Nu contine: uleiuri minerale, sulfati, parabeni, siliconi, ftalati, gluten, parafina, propilena.

Mod de aplicare: Pulverizeaza pe parul uscat sau umed, pe sectiuni, pentru a reactiva buclele sau onduleurile. Reaplica pe parul uscat pentru un plus de hidratare. Spray-ul se poate folosi si seara, inainte de culcare. Pulverizeaza cateva jeturi pe parul uscat, apoi prinde-l lejer in varful capului. In acest fel, vei minimiza electrizarea parului pe timpul noptii. Pentru a-ti proteja si mai bine parul pe timpul noptii, dormi pe o husa de perna din satin.

Ingrediente INCI: Water (Aqua), Glycerin, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Magnesium Sulfate, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Butyrospermum Parkii Butter (Shea), Coumarin, Hexyl Cinnamal.

Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
Curly-Girl
on
Nou

Daca esti posesoarea unui par cret, ondulat si doresti sa te mandresti cu buclele definite si stralucitoare din copilarie trebuie sa acorzi o atentie speciala produselor cu care iti ingrijesti parul.

Daca te-ai hotarat sa urmezi metoda de ingrijire Curly Girl, produsele pe care trebuie sa le folosesti trebuie sa fie curly girl approved. Produsele Cantu disponibile la noi pe site sunt toate CG approved: cowash, crema hidratanta pentru activarea buclelor, gel de par, spray pentru fixarea buclelor, spray pentru pieptanarea parului, spray pentru revitalizarea buclelor, spuma de par, etc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .