Gel pentru retentia hidratarii, 524ml - Cantu

Gel pentru retentia hidratarii, 524ml - Cantu

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Cantu Beauty   |  
FED_CNT09  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA

Gelul Cantu pastreaza parul hidratat, contureaza buclele ajuntandu-le sa-si pastreze forma timp indelungat, nu incarca parul. Ideal pentru orice tip de par cret, recomandat pentru cine tine metoda curly girl.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel fixare bucle si pastrare hidratare par Cantu, 524ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Gelul pentru retentia hidratarii de la Cantu ofera fixare puternica, in timp ce mentine parul hidratat. Infuzat cu extract din seminte de in si ulei de masline, acesta va exploata la maxim potentialul parului tau. Pentru rezultate de lunga durata, poti combina gelul cu crema ta preferata pentru activarea buclelor.

Mod de aplicare: Poate fi aplicat atat pe parul ud, cat si pe uscat. Aplica o cantitate adecvata si lasa parul sa se usuce in aer liber. Daca nu ai mult timp la dispozitie, foloseste difuzorul.

Ingrediente INCI: Water (Aqua, Eau), Carbomer, Polysorbate-20, VP/VA Copolymer, Fragrance (Parfum), Linum Usitatissumum (Linseed) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerin, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Disodium EDTA, Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090).

Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
Curly-Girl
on
Nou

Daca esti posesoarea unui par cret, ondulat si doresti sa te mandresti cu buclele definite si stralucitoare din copilarie trebuie sa acorzi o atentie speciala produselor cu care iti ingrijesti parul.

Daca te-ai hotarat sa urmezi metoda de ingrijire Curly Girl, produsele pe care trebuie sa le folosesti trebuie sa fie curly girl approved. Produsele Cantu disponibile la noi pe site sunt toate CG approved: cowash, crema hidratanta pentru activarea buclelor, gel de par, spray pentru fixarea buclelor, spray pentru pieptanarea parului, spray pentru revitalizarea buclelor, spuma de par, etc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .