Ulei de Portocale, 10ml - Saimara
Ulei de Portocale, 10ml - Saimara
Ulei de Portocale, 10ml - Saimara
Ulei de Portocale, 10ml - Saimara

Ulei de Portocale, 10ml - Saimara

(momentan nicio recenzie)
Producator : Saimara   |  
SAI029  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 25,00 Lei
25,00 Lei cu TVA

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de portocala reduce pesimismul si emotiile negative, energizeaza, stimuleaza gandirea pozitiva.

Difuzat, uleiul de portocala alungă starile de anxietate, reda optimismul, ajuta copii si adultii sa se bucure de un somn linistit.

EXPIRA 06/2024

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Ulei de portocală beneficii

Uleiul esențial de portocale dulci este sinomin cu vitalitate, prospețime și bună dispoziție. Este minunat indiferent cum se folosește: difuzat în ambient, încorporat în cosmetice handmade, într-o baie parfumată sau într-un ulei purtător pentru masaj.

Aromaterapie cu ulei de portocale - uleiul de portocală este unul dintre cele mai cunoscute, iubite și folosite uleiuri esențiale. Folosit în aromaterapie, uleiul esențial de portocală sprijină sistemul imunitar, revigorează trupul și spiritul, alungă stările de anxietate, redă optimismul, ajută copii și adulții să se bucure de un somn liniștit.

Masaj - uleiul esențial de portocală dulce se poate folosi pentru maximizarea efectelor masajului. Câteva picături în uleiul de masaj revigorează pielea ternă, lipsită de tonus și elasticitate, induc o stare de relaxare, îmbunătățesc aspectul pielii afectată de celulita stimulând circulația sângelui, înlătură senzația de oboseală și favorizează un somn liniștit. Pentru a reduce vizibil aspectul de “coajă de portocală” al pielii se poate combină cu lemongrass, grapefruit sau copaiba. Uleiul de portocale dulci amplifică efectul terapeutic al masajului.

Piele - uleiul esențial de portocale, diluat într-un ulei purtător (ulei de bază), poate fi folosit pentru toate tipurile de ten, în mod special pentru tenul mixt, gras. Tonifiază tenul, reglează secreția de sebum, previne apariția ridurilor și ameliorează ridurile fine. Netezește și conferă tenului luminozitate.

Uleiul esențial de portocală se poate adăuga și în șampon pentru a regla secreția de sebum și pentru a conferi părului vitalitate.

Cosmetice handmade – uleiul esențial de portocale se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru crearea de produse cosmetice bio și naturale handmade: creme, deodorante, șampoane, geluri de duș, săpunuri, parfumuri, deodorante de cameră, lumânări parfumate, etc.

Casă - uleiul esențial de portocală dulci face minuni pentru starea de spirit, dar și pentru aerul din locuință. Este o alternativa sănătoasă și 100% naturală la lumânările parfumate și odorizantele de cameră chimice din comerț.

Alte întrebuințări ulei de portocală: în caz de retenție de apă (combinat cu lemongrass are efect diuretic), jet-lag.

Uleiuri compatibile: Se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Bergamotă, Cuișoare, Lămâie, Tămâie, Geranium, Neroli, Patchouli, Absolut de Iasomie, Coriandru.

Proprietăți terapeutice ulei esențial de portocală: antiinflamator, antioxidant, astrigent, antibacterian.

Ulei esențial 100% natural. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Important de reținut! Alege să folosești doar uleiuri esențiale obținute din portocale BIO. Pentru culturile de portocal se folosesc foarte multe pesticide. Uleiul esențial se obține din coaja de portocale prin presare la rece, iar chimicalele din coaja se regăsesc în uleiul esențial. Uleiul de portocală Saimara este BIO, obținut din portocale crescute în mod ecologic, fără chimicale.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Citrus aurantium dulcis
Familia botanică: Rutaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Mexic
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: Da
Metoda de extracție: presare la rece
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: coaja fructului
Componente ale uleiului esnetial (alergeni): Limonene, Linalool, Citral, Farnesol, Geraniol
Ambalare: în recipient de sticla de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esential de Portocale

Piele – uleiul de portocală, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode. Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteza proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai bună metodă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apă, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Ingredient pentru cosmetice handmade – datorită parfumului și proprietăților sale, uleiul esențial de portocală este foarte apreciat de producătorii de parfumuri și cosmetice de orice fel. Se poate folosi ca ingredient și în cosmeticele homemade: parfumuri, deodorante, uleiuri de masaj, produse pentru îngrijirea tenului și corpului, pentru parfumarea săpunurilor naturale, și pentru parfumarea încăperilor prin realizarea de odorizante de cameră naturale care împrospătează aerul și încântă simțurile.

Pastrare & Precautii
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lăsa la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se pastra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicala fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devarsa în mediul acvatic.
Uleiurile esențiale de citrice sunt fotosensibilizante și nu se utilizează înainte de expunerea la soare.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio formă responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.
Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fără că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Citrica
Fructata
Emotional
Claritate
Stres/Anxietate
Terapeutice
Analgezic
Antibacterian
Antiinflamator
Antioxidant
Antispasmodic
Anxiolitic
Expectorant
Hepato-protector
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
group_work .