• Nou
Sare de baie anti-stres cu sare epsom, sare de mare, sare de Himalaya Stress Less, 300gr - Sattva

Sare de baie anti-stres cu sare epsom, sare de mare, sare de Himalaya Stress Less, 300gr - Sattva

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
SATT119  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 49,00 Lei
49,00 Lei cu TVA
  • 3 tipuri de sare: sare epsom, sare de mare, sare de Himalaya
  • combate stresul si imbunatateste calitatea somnului
  • sare de baie 100% naturala cu uleiuri esentiale

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sare de baie anti-stres cu sare epsom, sare de mare si sare roz de Himalaya Stress Less -  Sattva Ayurveda, 300gr

Sarea de baie anti-stress Stress Less, cu 3 tipuri de sare (sare epsom, sare de baie, sare roz de Himalaya), este ideala pentru o baie relaxanta la sfarsitul zilei. Cu sarea de baie Stress Less, stresul si tensiunea se topesc si sunt inlocuite cu relaxare si calm.

Sarea de baie relaxeaza corpul, linisteste mintea si contribuie la un somn neintrerupt si odihnitor.  In plus, elimina toxinele si impuritatile, curata porii si calmeaza simturile.

Sarea de baie ajuta la detoxifierea pielii, contribuie la sanatatea acesteia, lasand-o catifelata si neteda. Contine magneziu, calciu, zinc, fier și potasiu, minerale benefice pentru sanatatea pielii.

Combinatia perfecta de sare epsom, sare de baie, sare de Himalaya roz, extracte vegetale, uleiuri vegetale si uleiuri esentiale (lavanda, geraniu, tamaie) elimina toxinele, ajuta la relaxarea muschilor si promoveaza un somn odihnitor.

Sarea de baie Stress Less contine sare epsom, sare de mare, sare roz de Himalaya, ulei de floarea soarelui, ulei din samburi de struguri, amidon de porumb, siliciu, uleiuri esentiale de lavanda, geraniu si tamaie, extract de maringa, extract de turmeric, extract din seminte de annatto.

Gama de sare de baie Sattva contine 3 saruri de baie de 300gr: Stress Less, Energize & Recharge, Jungle Bloom.

Ingrediente: Magnesium Sulfate (sare epsom), Maris Sel (sare de mare), Sodium Chloride (sare roz de Himalaya), Helianthus Annuus Seed Oil (ulei de floarea soarelui), Vitis Vinifera Seed oil (ulei din samburi de struguri), Zea Mays Starch (amidon de porumb), Precipitated Silica, Lavandula Augustifolia Oil (ulei de lavanda), Pelargonium Graveolens Flower Oil (ulei de geraniu), Boswellia Serrata Oil  (ulei de tamaie), Moringa Leaf Extract (extract de moringa), Curcuma Longa Root Extract (extract de turmeric), Bixa Orellana Seed Extract (extract din seminte de annatto).

natural
on

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .