• -15%
Set ayurvedic pentru vopsire par - Khadi

Set ayurvedic pentru vopsire par - Khadi

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA-SMediu  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 197,00 Lei
197,00 Lei
167,45 Lei cu TVA
  • Te-ai hotarat sa renunti la vopselele de par chimice si sa optezi pentru a varianta naturala? Incearca setul ayurvedic pentru vopsirea parului de la Khadi.
  • Setul contine 3 produse care te vor ajuta sa te bucuri de un par sanatos, plin de vitalitate.
  • 100% natural. Made in India.
Alegeți vopseaua dorită
  • Blond Deschis
  • Blond Inchis
  • Blond Mediu
  • Blond Sunrise
  • Cupru
  • Golden Blond
  • Henna, Amla & Jatropa
  • Henna Naturala
  • Negru indigo
  • Negru
  • Rosu Mahon
  • Saten Auriu
  • Saten Cenusiu
  • Saten Deschis
  • Saten Inchis
  • Saten Mediu
  • Saten Nuca

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Set ayurvedic pentru vopsirea parului Khadi - 3 produse ayurvedice naturale

Setul contine 3 produse ayurvedice care te vor ajuta sa obtii rezultate excelente atunci cand te vopsesti cu henna:

  1. Sampon cu Amla - volum si stralucire Khadi - 200 ml: ideal pentru toate tipurile de par. Sampon natural pentru volum si stralucire pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica.  Samponul cu amla Khadi stimuleaza cresterea parului, confera rezistenta firelor de par si intareste radacinile firelor de par.

    Pudra de Amla lasa parul matasos, usor de pieptanat, si confera rezistenta firelor de par. Tulsi, Bhringaraj si Brahmi intaresc radacina parului. Uleiul esential de ylang ylang stimuleaza cresterea parului.  Amla si Shikakai sunt sampoane si balsamuri naturale pentru par  care intaresc firele de par si previn despicarea varfurilor.  Proteinele din grau si migdale,  Shikakai si Aloe Vera lasa parul matasos si usor de pieptanat (au efectul balsamului de par). Contine un mix de plante ayurvedice anticadere par: amla, bhringaraj, brahmi.

  2. vopsea Henna Khadi 100gr - LA ALEGERE - gama de vopsele pe baza de henna este foarte variata. Sunt disponibile diverse nuante de roscat, saten, negru si blond. !!! Verifica nuantele Khadi disponibile pe site in categoria Vopsea de Par si scrie in campul comentarii nuanta pe care o doresti. Vopselele henna Khadi vopsesc parul vopsit chimic, firele albe / parul alb, sunt un adevarat tratament pentru scalp si par si iti vor permite sa te bucuri de un par sanatos, plin de vitalitate.

  3. Ulei ayurvedic Color Care 50ml: daca te vopsesti cu henna si doresti sa te bucuri de o culoare vibranta, care rezista pentru mai mult timp, atunci uleiul Color Care este un must.  Te ajuta sa protejezi nuanta obtinuta de factorii externi care afecteaza pelicula de culoare obtinuta cu henna,  sa revigorezi culoarea parului si sa-i conferi extra stralucire. Uleiul fixeaza pigmentii de culoare si formeaza in jurul firului de par o pelicula protectoare care protejeaza de factorii termici sau fizici care afecteaza firul de par.

    Secretul acestui ulei consta intr-un elixir de plante ayurvedice: Centella,  Senna si  Ulei de broccoli. 100% natural. Made in India.

Ingrediente Sampon cu cu amla Khadi: Aqua, Coco Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium PCA, Citric Acid, Sodium Citrate, Cananga Odorata Essential Oil (Ylang Ylang) , Emblica Officinalis (Amla)*, Oryza Sativa Oil* (ulei de orez), Ocimum Sanctum Leaf Extract* (Tulsi = busuioc), Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Gel (Aloe Vera), Bacopa  Monniera (Brahmi)*, Eclipta Alba (Bhringaraj)*, Lawsonia Inermis (Henna)*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Zinc PCA, Acacia Concinna (Shikakai)*, Azadirachta Indica (Neem)*, Sapindus Mukurossi (Nuci de sapun)*, Hydrolysed Wheat Protein, Sodium Gluconate, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Oil (Neem)*, Sodium Cocoyl Glutamate, Benzyl Benzoate**,  Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Geraniol**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmite.

Ingrediente vopsea de par Khadi: ingredientele difera in functie de nuanta aleasa.

Ingrediente ulei protectie culoare Color Care Khadi 50ml: Sesamum Indicum Seed Oil*, Oryza Sativa Bran Oil*, Eclipta Alba Extract, Centella Asiatica Leaf*, Cassia Italica Leaf Extract, Glycerin, Isoamyl Laurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Azadirachta Indica Leaf*, Brassica Oleracea Italica Seed Oil, Emblica Officinalis Fruit Powder*, Triticum Vulgare Germ Oil, Lawsonia Inermis Leaf*, Vitis Vinifera Seed Oil, Rosmarinus Officinalis  Leaf Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Azadirachta  Indica Seed Oil, Mentha Piperita Oil, Vetiveria  Zizanoides Root Oil,  Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Aqua, Limonene**, Linalool**.

* ingredient bio
** componente ale uleiurilor esentiale
*** obtinut din ingrediente organice
vegan
on
Alege tipul de Par
Toate tip de par
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .