Gel dus si sampon bebelusi si copii, 500ml - MaterNatura

Gel dus si sampon bebelusi si copii, 500ml - MaterNatura

5 stele (din 1 recenzie)
Producator : Maternatura   |  
MNB01  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 69,00 Lei
69,00 Lei cu TVA

Gelul de dus sampon bio Maternatura cu flori de in a a fost special conceput pentru curatarea delicata si protejarea pielii sensibile a nou-nascutului si a copilului in fiecare zi. Curata in mod delicat. hidrateaza, mentine pielea elastica, previne iritatiile si roseata. Ideal pentru uz zilnic.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel de dus sampon bio pentru bebelusi si copii cu flori de in - Maternatura
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Gel de dus si sampon cu flori de in, fara lacrimi, pentru igiena zilnica a bebelusilor si a copiilor. Extractele de galbenele si musetel hidrateaza si calmeaza pielea, uleiul de in si nalba hidrateaza, catifeleaza si previne iritatiile si roseata. Curata in mod delicat fara sa altereze filmul hidrolipidic al pielii, previne uscarea pielii si o lasa placut parfumata.

Se poate folosi pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul cret, ondulat. Nu contine sulfati, silicon, produse care se depun pe firul de par. Curata in mod delicat si lasa scalpul perfect curat.

Contine: extracte de in, galbenele, musetel, nalba, glicerina vegetala
 
Utilizare: aplicati samponul pe parul umed, masati usor si clatiti. Ca gel de dus produsul se poate pune direct in apa sau se poate folosi cu un burete.

Ingrediente INCI: Aqua [Water], Cocamidopropyl hydroxysultaine, Sodium cocoyl sarcosinate, Myristyl lactate, Linum usitatissimum (Linseed) seed extract (*), Calendula officinalis flower extract (*), Chamomilla recutita extract (*), Malva sylvestris (Mallow) extract (*), Glycerin, Propanediol, Benzyl alcohol, Phenethyl alcohol, Sodium benzoate, Undecyl alcohol, Parfum [Fragrance], Lactic acid, Tetrasodium glutamate diacetate, Hexyl cinnamal, Linalool.

* ingrediente bio

Nickel Tested
on
vegan
on
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Comentarii pentru Gel dus si sampon bebelusi si copii, 500ml - MaterNatura

5
Rata medie
Bazat pe 1 evaluări
Ai folosit acest produs?
5 stars
carmen
11/10/2021
Certified Buyer
Foarte bun
Foarte bun, miros superb, copil fericit, recomand!
group_work .