Solutie degresanta pentru bucatarie, 500ml - Biopuro

Solutie degresanta pentru bucatarie, 500ml - Biopuro

5 stele (din 2 recenzie)
Producator : BioPuro   |  
BPURO17  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 30,00 Lei
30,00 Lei cu TVA

Solutia degresanta de la BioPuro poate fi utilizata pe diferite suprafete din bucatarie, aceasta eliminand cu succes petele de grasime, cele de mancare arsa si totodata ofera stralucire aragazului, cuptorului si a chiuvetei.

Datorita uleiului esential de portocale dulci, suprafetele curatate raman usor parfumate, cu o aroma delicata de fructe exotice.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Solutie ecologica degresanta pentru bucatarie, 500ml - Biopuro

Solutia degresanta Biopuro indeparteaza grasimea si murdaria dificila lasand suprafetele stralucind de curatenie si fara urme. Elimina mirosurile neplacute si lasa bucataria placut parfumata. 

Produs certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic, pentru nichel, crom si cobalt.

Utilizare: pulverizati pe suprafata de curatat dupa care stergeti cu o laveta din microfibra sau o laveta umeda. In cazul murdariei incrustate, lasati sa actioneze 5 minute dupa care inlaturati murdaria cu o laveta.

IMPORTANT! A nu se folosi pe aluminiu, suprafete delicate sau pictate.

Ingrediente: Aqua, Alcohol, Sodium citrate, Coco-glucoside, Sodium coco-sulfate, Xanthan gum, Citrus aurantium dulcis peel oil*.

* ingredient bio

Nou

Daca iti doresti o baie stralucitoare ca in reclame atunci ai nevoie de detergentul bio pentru baie Biopuro care elimina eficient murdaria (depunerile de calcer, urmele de sapun sau de pasta de dinti, petele de murdarie si apa).

In bucatarie te ajuta solutia degresanta Biopuro care elimina cu succes petele de grasime, cele de mancare arsa lasand suprafetele stralucind de curatenie. In bucatarie un aliant de nadejde este si detergentul de vase care lasa vesela stralucitor de curata.

In plus, gama Purobio contine o solutie pentru curatarea geamurilor de praf, murdarie si amprente, detergenti ecologici pentru rufe albe, colorate, negre, balsam de rufe si detergent bio fara parfum pentru hainele bebelusilor si ale copiilor.

Detergenti ecologici, hipoalergenici, concentrati, fara chimicale nocive, pentru rufe impecabile si o casa perfect curata. Certificati ecologic de AIAB, Italia.

Produsele pentru ingrijirea casei si detergentii ecologici Biopuro nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Comentarii pentru Solutie degresanta pentru bucatarie, 500ml - Biopuro

5
Rata medie
Bazat pe 2 evaluări
Ai folosit acest produs?
5 stars
Stefania
04/10/2020
Certified Buyer
Calitate
O solutie de curatarare foarte eficienta comparativ cu alte produse asematoare naturale. De cand am descoperit-o o folosesc mai ales pentru bucatarie, inox.
5 stars
Ana M.
06/21/2020
Certified Buyer
Excelent
Este excelent pentru bucatarie. Curata foarte bine, mai bine decat detergentii din supermarket, fara mirosul acela chimic care (pe mine ma) sufoca.
group_work .