Producatori

Tratamente Par Bio

Produse de calitate alese cu grija ideale pentru toate tipurile de par (uscat, gras, deteriorat, vopsit chimic, fragil, cret): tratamente naturale pentru a combate caderea parului, remedii pentru tratarea calvitiei, combaterea paduchilor si pentru dermatita seboreica. O gama variata de produse pentru par Indiene, bogate in plante ayurvedice, car...

Produse de calitate alese cu grija ideale pentru toate tipurile de par (uscat, gras, deteriorat, vopsit chimic, fragil, cret): tratamente naturale pentru a combate caderea parului, remedii pentru tratarea calvitiei, combaterea paduchilor si pentru dermatita seboreica. O gama variata de produse pentru par Indiene, bogate in plante ayurvedice, care combat pierderea podoabei capilare si stimuleaza cresterea parului.

Folosirea unor produse de ingrijire si de styling nepotrivite, pline de ingrediente chimice, agreseaza firul de par si determina caderea. Mastile pentru par si uleiurile cosmetice au rolul de a hidrata parul, produsele leave-in si cele de styling trebuie sa-l protejeze, in timpul coafarii, de uscatorul de par, placa si de soare (sa asigure protectie termica).

Mai multe

Tratamente Par Bio Contine 107 produse.

pe pagina
Se afiseaza 1-32 din 107 articole
Se afiseaza 1-32 din 107 articole