Sampon scalp sensibil cu lavanda, 250ml – Maternatura
Sampon scalp sensibil cu lavanda, 250ml – Maternatura
  • Nou
Sampon scalp sensibil cu lavanda, 250ml – Maternatura
Sampon scalp sensibil cu lavanda, 250ml – Maternatura

Sampon scalp sensibil cu lavanda, 250ml – Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP6300  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 70,00 Lei
70,00 Lei cu TVA
  • calmeaza pielea scalpului
  • atenueaza iritatiile si inflamatiile
  • uleiul esential de lavanda relaxeaza si calmeaza

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon scalp sensibil cu lavanda Maternatura, 250ml

Scalp uscat, senzatie de mancarime, iritatii si roseata la nivelul scalpului? Aceste sunt semne ale unui scalp sensibil care are nevoie de o ingrijire speciala cu produse special create pentru aceste probleme.

Ingrijirea scalpului joaca un rol esential in mentinerea unui par sanatos, frumos si stralucitor, iar samponul lenitiv cu lavanda Maternatura este alegerea perfecta pentru un scalp sensibil.

Samponul curata in mod delicat fara sa irite scalpul si are proprietati lenitive.

Contine tensioactivi de origine vegetala, delicati cu scalpul sensibil, extract de albastrele cu proprietati de regenerare celulara, tonifiante si astringente, extractul de ovaz, galbenele, musetel, nalba si aloe care calmeaza pielea capului si o hidrateaza, ulei de tamaie care previne dezvoltarea ciupercilor si a bacteriilor fiind un remediu ideal in caz de leziuni si inflamatii ale pielii.

Samponul scalp sensibil Maternatura este recomandat pentru:

  • scalp sensibil si reactiv
  • scalp cu mancarim, roseata

Utilizare: se aplica o mica cantitate pe parul umed, se maseaza delicat, dupa care se clateste. In caz de nevoie se pot face 2 samponari. Pentru un rezultat optim se recomanda utilizarea samponului in mod regulat.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Sodium coco-sulfate, Cocamidopropyl betaine, Betaine, Panthenol, Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Lavandula angustifolia (Lavender) flower extract (*), Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil, Pogostemon cablin leaf oil, Cananga odorata flower oil, Cinnamomum zeylanicum bark oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) leaf oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Aloe barbadensis leaf extract (*), Avena sativa (Oat) bran extract (*), Calendula officinalis flower extract (*), Centaurea cyanus flower extract (*), Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*), Malva sylvestris (Mallow) flower/ leaf extract (*), Centaurea cyanus flower water (*), Boswellia carterii oil, Coco-glucoside, Coco-betaine, Glyceryl oleate, Glycerin, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Limonene, Cinnamal, Lactic acid, Linalool, Eugenol.

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
bio
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .