Sampon nuantator Saten Rece, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Saten Rece, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Saten Rece, 250ml - Maternatura
  • Nou
Sampon nuantator Saten Rece, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Saten Rece, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Saten Rece, 250ml - Maternatura

Sampon nuantator Saten Rece, 250ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNT04  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA
  • sampon nuantator Saten Rece pentru reflexe reci, cenusii
  • revitalizeaza nuantele care si-au pierdut din intensitate
  • neutralizeaza tonurile calde de saten

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon nuantator Saten Rece Maternatura, 250ml

Samponul nuantator Saten Rece neutralizeaza tonurile calde de saten si confera parului reflexe reci, cenusii. Confera luciu si personalizeaza nuanta. In cazul parului tern, samponul nuantator nu doar ca revitalizeaza culoarea dat ii confera si luciu.

Readuce la viata nuantele care si-au pierdut din intensitate, intensifica culoarea intre vopsiri si revitalizeaza culorile terne.

Samponul nuantator Maternatura contine:
  • extract de dud, bogat in fier, calciu, vitamine C si B, care previne albirea parului. Extractul de dud are efecte antioxidante, mentine parul sanatos, previne ruperea si stimuleaza cresterea parului.
  • extract de coacaze bogat in antioxidanti care combat efectele negative ale radicalilor liberi si previn imbatranirea firului de par
  • extract de lemn dulce este un antioxidant puternic care calmeaza inflamatiile si scalpul iritat
  • extract de migdale dulci care catifeleaza firul de par
  • pigmenti care mentin sau confera parului tonuri reci, cenusii

Colectia de sampoane nuantatoare Maternatura contine 4 sampoane in culori diferite, de la blond la saten inchis, concepute pentru a reimprospata si personaliza culoarea parului natural sau vopsit si pentru a imbunatati aspectul parului.

Samponul nuantator Saten Rece este recomandat pentru
  • pentru a neutraliza tonurile calde de saten
  • par vopsit saten inchis, chimic sau cu henna
  • cine doreste sa revitalizeze culoarea parului intre vopsiri
  • cine doreste sa acopere reflexele aurii sau rosiatice

Utilizare: se aplica o mica cantitate de sampon pe parul umed, se maseaza pana cand face spuma, se lasa sa actioneze timp de cateva minute, dupa care se clateste. Daca este nevoie se poate face si o a doua samponare. Ideal pentru uz frecvent. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea impreuna cu masca nuantatoare Saten Rece din aceeasi gama Maternatura.

Atentionari! Pentru folosirea samponului nuantator se recomanda utilizarea manusilor. Se recomanda spalarea mainilor dupa utilizare. Nu nuanteaza firele albe. Reflexele care se obtin sunt temporare.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Sodium coco-sulfate, Coco-glucoside, Coco-betaine, Morus nigra leaf extract, Rubus fruticosus (Blackberry) leaf extract, Glycyrrhiza glabra (Licorice) root extract (*), Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) seed extract (*), Cocamidopropyl betaine, Glyceryl oleate, Sodium benzoate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Basic blue 99, Basic brown 16, Basic brown 17, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Glycerin, Panthenol, Lactic acid, Parfum [Fragrance], Alpha-isomethyl ionone, Hydroxycitronellal.

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
natural
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .