Cowash bio cu flori de mac, 200ml - Maternatura

Cowash bio cu flori de mac, 200ml - Maternatura

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Maternatura   |  
MNP24  |  

Stoc epuizat
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA

Co-wash-ul cu flori de mac Maternatura este un produs 2 in 1 (balsam si sampon) care curata cu blandete parul si scalpul eliminand murdaria si sebumul.

Produsul cowash are o formula naturala, bogata in ingrediente cu proprietati benefici pentru par, fiind ideal pentru toate tipurile de par, in mod special pentru parul cret, ondulat, uscat, vopsit. etc.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Cowash bio, sampon si balsam, cu flori de mac, 200ml - MaterNatura
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Produs co-wash, sampon si balsam 2 in 1, care spala si conditioneaza parul in acelasi timp. Este o alternativa originala la samponul clasic.

Cowash-ul fara sulfati Maternatura este indicat:

  1. in mod special pentru parul afro, par des, aspru, sec, cret
  2. pentru parul fin si subtire deoarece nu incarca parul
  3. pentru toate tipurile de par
  4. pentru cine doreste sa prelungeasca durata de viata a vopselei de par care este afectata de spalarile frecvente
  5. pentru parl cret, ondulat - cowash-ul Maternatura este curly girl approved. Nu contine sulfati, silicon, alcool, ceara, uleiuri minerale, parafina, etc. Ideal pentru persoanele cu parul cret, ondulat care isi ingrijesc parul conform metodei Curly Girl.

Contine tensioactivi delicati (derivati din uleiul de cocos si seminte de moringa) care elimina murdaria si excesul de sebum de pe par, evitand in acelasi timp degradarea parului, ingrediente emoliente (ulei de susan, ulei de cocos) care hidrateaza firul de par chiar si parul aspru la atingere, proteine din soia invaluie firul de par intr-o pelicula protectoare, panthenol care mentine nivelul de hidratare, extracte de galbenele, musetel si monoi (tiare) care catifeleaza si confera stralucire.

Utilizare:
aplicati o cantitate generoasa de produs pe parul umed distribuind produsul in mod uniform. Masati scalpul si parul dupa care clatiti cu apa din abundenta. Daca este necesar se pot face 2 samponari.

Importat de retinut! Produsul nu face spuma ca un sampon obisnuit, dar parul va fi perfect curat dupa utilizare. Ideal a se utiliza in caz de spalari frecvente dupa sala, piscina, bai in mare. Introducandu-l in rutina de ingrijire a parului, cel putin o data pe saptamana, minimizeaza efectele negative ale samponarilor frecvente.

Ingredinete: Aqua [Water] (Eau), Sesamum indicum (Sesame) seed oil, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Decyl glucoside, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Behenamidopropyl dimethylamine, Papaver rhoeas flower extract, Urtica dioica (Nettle) leaf extract (*), Citrus limon (Lemon) peel extract (*), Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*), Calendula officinalis flower extract (*), Cocos nucifera (Coconut) oil, Gardenia tahitensis flower extract, Hydrolyzed soy protein, Tocopherol, Panthenol, Ascorbyl palmitate, Lauryl glucoside, Benzyl alcohol, Glycerin, Parfum [Fragrance], Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Lactic acid, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Lecithin, Citric acid.

* ingrediente bio

vegan
on
Alege tipul de Par
Par cret
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Sampoane CG
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Minunat

Nici nu stiu de unde sa incep, sincer, mi se pare cea mai buna inventie ever :)) l-am descoperit nu demult dar a fost dragoste la prima testare, ceea ce este aproape imposibil deoarece sunt foarte pretentioasa pe subiect. Parul meu este lung, des si uscat. Pentru cei care nu au timp dar vor sa arate impecabil e musai de testat. Se aplica pe parul umed, masezi un pic, lasi pe lungime 2-3 minute si gata. Lasa parul curat, moale, descurcat, minunat si miroase frumos, natural. Cel mai bun testat de mine si clar voi recumpara. Produsele de la Maternatura sunt minunate.


group_work .