Crema de zi antioxidanta, 50ml - Biofficina

Crema de zi antioxidanta, 50ml - Biofficina

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Biofficina Toscana   |  
BT0236  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 117,00 Lei
117,00 Lei cu TVA
  • crema de fata de zi antioxidanta pt toate tipurile de ten
  • contine antioxidanti care incetinesc procesul de imbatranire
  • confera pielii elasticitate, fermitate

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema de fata de zi antioxidanta Biofficina Toscana, 50ml 

Crema de fata bogata in ingrediente active cu proprietati antioxidante, protectoare si nutritive. Contine Lipovim®, un ingredient obtinut din coji de struguri si afine, care ajuta la mentinerea echilibrului celular antioxidant si sustine pielea in procesul de regenerare. Lipovim® impreuna cu uleiurile vegetale din compozitia cremei de fata, incetinesc procesul de imbatranire si lasa tenul neted, frumos si sanatos. 

Crema de fata de zi cu antioxidanti lasa pielea neteda, hidratata si ii confera elasticitate si fermitate. Ideala pentru toate tipurile de ten.

Ingrediente active Crema de fata de zi antioxidanta Biofficina

Lipovim® – ingredient obtinut din coaja de struguri si afine, cu proprietati antioxidante
Uleiuri vegetale de argan, migdale dulci si trandafir – cu efect hidratant si relipidizant - reface filmul hidrolipidic al pielii si menține nivelul de hidratare al pielii, 
Extract de mesteacan african – protejeaza pielea, stimuleaza productia de colagen si confera pielii fermitate
Peptide – hidrateaza intens pielea si ii confera vitalitate
Phytosqualane – ingredient activ de origine vegetala cu prorietati calmante, emoliente si antioxidante
Polizaharide de tamarind – au efect de hidratare su calmare.  Refac echilibrul hidric optim al pielii, reduc ridurile fine, imbunatatesc elasticitatea si textura pielii.

Utilizare:

se aplica dimineata pe ten, gat si decolteu si se maseaza pana cand intra in piele. Inainte de crema se recomanda serul de fata antioxidant sau orice ser Biofficina.

Ingrediente Crema de fata de zi antioxidanta Biofficina: Aqua [Water], Oleyl oleate, Decyl oleate, Propanediol, Cetearyl alcohol, Glycerin, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Ethylhexyl palmitate, Ethylhexyl stearate, Glyceryl stearate, Squalane, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Potassium palmitoyl hydrolyzed wheat protein, Hydrolyzed grape skin*, Vaccinium myrtillus (Myrtle) fruit extract*, Argania spinosa kernel oil*, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*, Rosa rubiginosa seed oil*, Tamarindus indica seed polysaccharide, Anogeissus leiocarpa bark extract, Phenoxyethanol, Xanthan gum, Parfum [Fragrance], Sorbitol, Lecithin, Hexyl cinnamal, Citric acid, Hydroxycitronellal, Tocopherol, Linalool, Ascorbyl palmitate, Sodium benzoate, Citronellol, Potassium sorbate, Coumarin, Limonene.

*ingredient organic

Nickel Tested
on
vegan
on
bio
on

Cosmeticele bio pentru ten, corp si par Biofficina Toscana sunt produse naturale, certificate de ICEA, cu un impact redus asupra mediului. Produsele Biofficina nu contin PEG, parafina, SLS/SLES, silicon, coloranti sintetici sau parfumuri sintetice. Produsele sunt parfumate in mod natural cu uleiuri esentiale 100% pure. Produsele nu au fost testate pe animale si nici nu contin ingrediente testate pe animale.

Produsele Biofficina Toscana contin 4 ingrediente inovative, brevetate: Uviox®, Oleox®, Phytaluronate® si Hydropom®.

Uviox® este un ingredient brevetat obtinut din tescovina (amestec de coji, pulpa si seminte de struguri rosii, certificati bio, bogati in polifenoli), rezultata in urma procesarii strugurilor rosii pentru obtinerea vinului. Uviox® este un ingredient ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Uviox® protejeaza de efectele nocive pe care expunerea la soare le poate avea asupra pielii si parului.

Oleox® este un ingredient brevetat, obtinut din masline verze bio, ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Oleox® contine o cantitate mare de polifenoli antioxidanti ce combat efectele negative ale radicalilor liberi, consolideaza sistemele de aparare ale organismului si protejeaza parul  si pielea impotriva radiatiilor UV.

Phytaluronate®: ingredient alternativa naturala la acidul hialuronic si la colagen. Se obtine din semintele de roscove si are proprietati antioxidante. Mentine elasticitatea pielii, si previne imbatranirea pielii si aparitia ridurilor.

Hydropom® este un ingredient patentat obtinut din coaja de rosii bogate in licopen, un antioxidant care combate radicalii liberi.

Gama Biofficina Toscana cuprinde cosmetice bio pentru ten si corp, cosmetice bio pentru par si produse de styling par ondulat, cret si rebel, cosmetice bio pentru copii, produse bio pentru barbati si odorizante pentru camera naturale.


S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .