Prosop din konjac pentru ten - PuroBio

Prosop din konjac pentru ten - PuroBio

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Purobio Cosmetics   |  
PBCA526  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 55,00 Lei
55,00 Lei cu TVA

Pentru un ten curat, luminos incerca sa folosesti prosopul konjac PuroBIO. 100 Natural!

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Prosop pentru ten din konjac PuroBIO for Skin – ideal pentru toate tipurile de piele, 100% natural, biodegradabil, fara coloranti, aditivi si conservanti sintetici. Are o textura extra fina, fiind ideal pentru ritualul de ingrijire zilnic, inclusiv pentru pielea delicata. Se obtine din planta amorphophallus konjac, originara din China si Asia de Sud-Est, care creste la altitudini mari, intr-un mediu montan necontaminat. Prosopul de konjac se obtine din radacina plantei.

♥  Curata in profunzime, eliminand impuritatile, celulele moarte si reziduurile de machiaj
♥  Exfoliaza pielea in mod delicat conferindu-i o stralucire naturala
♥  Ajuta la inlaturarea mastilor faciale
♥ Usor de folosit, prosopul are un snur din bumbac care permite agatarea acestuia pentru a facilita uscarea

♥ Moale si matasos cand este umed, prosopul este ideal si pentru pielea delicata.

Utilizare: Inmuiati prosopul in apa calduta timp de 3-5 minute. Eliminati excesul de apa prin presare cu mainile si masati tenul cu miscari circulare, folosindu-l ca atare sau impreuna cu un gel de curatare delicat. Dupa utilizare, se clateste cu apa calduta, se stoarce usor si se pune la uscat agatat sau intins intr-un loc racoros, uscat si ventilat.

* cand se usuca prosopul se restrange si devine dur. Pentru a-l avea din nou la dimensiune normala si moale, prosopul trebuie  rehidratat cu apa. Aceasta caracteristica este una naturala.

ATENTIE! Se recomanda inlocuirea prosopului la 8-10 saptamani. A nu se utiliza uscat. A nu se lasa in dus, cada sau pe suprafete umede. A nu se spala in masina de spalat rufe. Dimensiunea prosopului umed este 17x17 cm.

Nou

PuroBio Cosmetics - cand pasiunea pentru frumusete si respectul pentru natura se intalnesc!

PuroBio Cosmetics - gama variata de produse de make-up: fonduri de ten, BB Cream, rimel, creioane de ochi, buze & sprancene,  farduri de pleoape, corectoare creion si lichide, baze de machiaj pentru ten si ochi, rujuri creion, pudra bronzanta, pudra compacta, pensule si burete blender 3D

PuroBio Cosmetics - brand de produse de machiaj bio, Made in Italia, fara ingrediente nocive, testate bio de CCPB si Natrue

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj sanatoase la preturi accesibile

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj curate ideale inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibila, problematica si pentru femeile insarcinate

PuroBio Cosmetics - produse de make-up fara silicon, derivate din petrol, parabeni, conservanti si coloranti sintetici, parfum.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .