Masca de fata cu namol si trandafir, 100gr – Erbe di Janas

Masca de fata cu namol si trandafir, 100gr – Erbe di Janas

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Le erbe di Janas   |  
JNSMROSE  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 65,00 Lei
65,00 Lei cu TVA
  • masca de fata 100% naturala pentru toate tipurile de ten
  • diminueaza liniile fine si ridurile, eficienta pentru pete pigmentare
  • hidrateaza si confera pielii luminozitate

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Masca de fata cu namol si trandafir, 100gr – Erbe di Janas

Masca de fata naturala ideala pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila sau matura. Masca faciala contine 100% ingrediente naturale cu proprietati antioxidante.

Masca pentru fata Erbe di Janas contine ingrediente cu proprietati antirid, purificatoare, hidratante si revigorante:

- trandafir de Damasc, antirid natural, care mentine pielea tanara si previne deshidratarea;
- namol de la Marea Moarta, bogat in saruri minerale, care tonifieaza, catifeleaza si previne uscarea pielii. Excelent remediu natural pentru cosuri si acnee;

- argila Multani Mitti, care impreuna cu namolul, purifica si revigoreaza pielea;

- pudra de curcuma (turmeric) diminueaza liniile fine si ridurile, este eficienta in cazul petelor pigmentare, si confera pielii luminozitate;

- aloe vera hraneste si hidrateaza pielea.

Masca de fata Erbe di Janas stimuleaza circulatia, regleaza secretia de sebum, lasa pielea luminoasa, curata, revigorata si tanara. Cantitatea de 100gr permite prepararea mai multor masti pentru fata.

Masca faciala este certificata Vegan OK si SOCERT (100% bio)

Utilizare: masca pudra se amesteca cu apa calda pana cand se obtine textura unui iaurt. Masca astfel obtinuta se aplica pe tenul curat si uscat cu miscari circulare. Se lasa sa actioneze 10-15 minute (daca se usuca in aceasta perioda se recomanda umezirea mastii cu mainile ude), dupa care se clateste cu apa calda si se aplica Apa florala de Trandafir sau orice alta apa florala.  Pentru o masca se folosesc 2 linguri de pudra.

Ingrediente: Solum follonum (argila multani mitti), Rosa damascena flower powder (pudra de trandafir de damasc), Maris limus extract (namol de la Marea Moarta), Curcuma aromatica root powder (pudra de turmeric), Aloe vera powder (aloe vera)

Uz Extern. Uz Cosmetic.

vegan
on
bio
on

Pudre ayurvedice si uleiuri cosmetice Erbe di Janas

Ai grija de pielea ta si rasfata-te cu masti ayurvedice homemade care sa  redea tenului luminozitate, un aspect sanatos si sa revitalizeze pielea. Pudrele ayurvedice de lemn de santal, trandafir de damasc, hibiscus, amla, neem, tulsi si nagar motha (nutgrass) sunt cateva din pudrele cosmetice Erbe di Janas cu proprietati benefice pentru piele, care se pot folosi ca masca naturala pentru ten.

Parul tau si-a pierdut stralucirea? Varfurile s-au degradat iar parul are un aspect nesanatos? Repara-l cu pudrele cosmetice Erbe di Janas care iti permit sa-ti faci in casa o masca ayurvedica pentru par (reparatoare pentru parul deteriorat si vopsit, hidratanta pentru parul uscat sau o masca pentru a preveni caderea parului). Brahmi, kapoor kachli, manjistha, shikakai, tulsi, neem brahmi, amla, etc sunt pudrele ayurvedice Erbe di Janas care se pot folosi pentru masti capilare.

Pentru colorarea parului in mod natural opteaza pentru pudrele ayurvedice henna rosu cald, henna rosu rece, indigo, manjistha sau hibiscus.

Gama de produse naturale Erbe di Janas contine si uleiuri naturale presate la rece (migdale dulci, germeni de grau, susan, coacaze, chimen) si uleiuri esentiale naturale de portocale, lamaie si lavanda.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .