Ulei de Mandarina, 10ml - Saimara
Ulei de Mandarina, 10ml - Saimara
Ulei de Mandarina, 10ml - Saimara
Ulei de Mandarina, 10ml - Saimara

Ulei de Mandarina, 10ml - Saimara

(momentan nicio recenzie)
Producator : Saimara   |  
SAI022  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 49,00 Lei
49,00 Lei cu TVA

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de mandarina sustine sanatatea fizica, pshica si emotionala. Difuzat, uleiul de mandarina combate depresia, oboseala, insomnia, induce o stare de armonie, liniste, relaxare.

Uleiu esential 100% pur, obtinut din fructe bio. Fara adaos de parfumuri sintetice.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei de Mandarina

Uleiul esential de Mandarina este obtinut din coaja fructelor prin presare la rece. Este un ulei esential delicat, sigur pentru toata familia, inclusiv pentru copii, persoane in varsta si femei insarcinate.

Exista 3 tipuri de ulei esential de Mandarina: ulei de mandarina verde (extras din coaja inca verde a mandarinei), ulei de mandarina galbena (extras atunci can coaja fructului este galbena) si ulei de mandarina rosie (extras din coaja fructului ajuns la maturitate).

Aromaterapie - Folosit in aromaterapie, uleiul volatil de Mandarina sprijina sistemul nervos: alunga nervozitatea si gandurile negative, induce armonie, liniste si o stare de relaxare, de destindere atat in cazul adultilor, cat si in cazul copiilor. Este un aliat de nadejde in cazul tulburarilor de somn (insomnie).

Uleiul de mandarina restabileste echilibrul si starea de bine la nivel fizic si emotional. Ajuta la imbunatatirea relatiei cu propria persoana, a starii de bine si a fericirii. Este ideal pentru persoanele care se simt coplesiti, deprimati, suprasolicitati. In timpul meditatiei, uleiul de mandarina echilibreaza, linisteste si sustine constientizarea de sine.

Sprijina sistemul imunitar, fiind de mare ajutor in caz de raceala, tuse sau nas infundat. Datorita proprietatilor antispasmodice, uleiul de mandarina calmeaza sistemul digestiv. Ajuta in caz de constipatie si la eliminarea gazelor.

Copii si uleiul esential de mandarina: este eficient in dimunuarea colicilor (masaj abdominal), in caz de nervozitate si iritabilitate, ajuta copii in perioadele de suprasolicitare de la scoala, este un aliat pretios pentru un somn linistit si odihnitor si pentru copii cu temperament predominant coleric.

Masaj: uleiul eteric de Mandarina reduce retentia de lichide, imbunatateste circulatia, amelioreaza vergeturile si cicatricile. Este ideal pentru pielea matura, ridata care are nevoie de revitalizare.

Proprietati terapeutice ulei esential de mandarina: antibacterian (datorita continutului mare de limonene), antispasmodic (calmeaza smasmele si crampele, ideal si pentru bebelusii care sufera de colici), antiviral (datorita continutului mare de d-limonene), imunostimulator (sprijina sistemul imunitar), anxiolitic (combate anxietatea), tonic.

Aroma: uleiul de Mandarina are un parfum citric, dulce, usor floral.

Uleiuri compatibile: uleiul de Mandarina se poate folosi in combinatie cu uleiurile esentiale de: Chiparos, Tamaie, Geranium, Lavanda, Lamaie, Portocale, Menta, Petitgrain, Ylang Ylang Complete.

Ulei esential 100% natural, fara adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultura organica. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei in latina: Citrus Nobilis
Familia botanica: Rutaceae
Cultura: organica
Tara de origine: Brazilia
Calitate: ulei esential pur 100% si natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extractie: presare la rece
Partea plantei din care s-a obtinut uleiul: coaja fructului
Componente ale uleiului esential (alergeni): limonene, linalool, geraniol, citral (geranial + neral), citronellol
Ambalare: in recipient de sticla de 10 ml, de culoare bruna, prevazut cu picurator si capac cu filet.
Utilizare ulei esential de menta

Piele - uleiul de Mandarina, ca de altfel orice ulei esential, NU se aplica direct pe piele. Se foloseste doar in combinatie cu un ulei purtator (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului in siguranta cititi ghid diluare uleiuri esentiale.

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esentiale si se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evapora uleiul esential folosind doar apa, fara a folosi caldura. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteza proprietatile terapeutice ale uleiului si este ideal pentru spatii micii si medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esential in particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietatile terapeutice ale uleiurilor esentiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esential, si este ideal pentru spatiile mari.

Cosmetice - se poate folosi ca ingredient in cosmeticele handmade si pentru realizarea de odorizante de camera naturale care improspateaza aerul.

Pastrare & Precautii
A se pastra intr-un loc racoros, departe de surse de caldura si lumina.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se pastra in ambalajul original cu capacul inchis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esential se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregatire in aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esentiale sunt doar pentru uz extern si niciodata in forma pura (se dilueaza in uleiuri purtatoare - vezi ghid diluare uleiuri esentiale).
A nu se utiliza de femeile insarcinate, care alapteaza si de cei care se afla sub supraveghere medicala fara a se consulta un specialist.
A nu se utiliza in caz de alergii sau sensibilitati cunoscute.
A se opri imediat utilizarea in caz de reactii adverse.
Difuzarea uleiurilor esentiale se face cu precautie in preajma animalelor de companie.
A nu se devarsa in mediul acvatic.

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta, insa nu angajeaza sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale si din acest motiv pot exista diferente de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fara ca aceste diferente sa influenteze siguranta si calitatea produsului.

bio
on
nediluat
on
kid
on
analize
on
Aroma
Fructata
Emotional
Claritate
Optimism
Stres/Anxietate
Terapeutice
Antibacterian
Antidepresiv
Antispasmodic
Antiviral
Anxiolitic
Hepato-protector
Imunostimulator
Tonic
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
group_work .