• -30%
Solubol dispersant pentru uleiuri esențiale - Saimara

Solubol dispersant pentru uleiuri esențiale - Saimara

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI064  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei
27,30 Lei cu TVA

Solubolul dispersează uleiurile esențiale in medii apoase, încorporează uleiurile esențiale in cosmetice.

Solubolul are o formula naturala, fara conservanti.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii Solubol - solubilizant pentru uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale sunt liposolubile, ceea ce înseamnă că sunt solubile în uleiuri vegetale (numite și uleiuri purtătoare sau uleiuri bază), dar nu sunt solubile în apă sau hidrolați. Rolul solubolului este tocmai acela de a încorpora uleiurile esențiale în medii apoase pentru a putea prepara diverse produse cosmetice, spray-uri repelente, odorizante pentru cameră.

Solubolul este un ingredient cosmetic de origine vegetală util pentru dispersarea uleiurilor esențiale în medii apoase (apă sau hidrolat). Are o formulă naturală: conține materii prime vegetale, nu conține alcool sau conservanți.

Prin utilizarea acestui dispersant se elimină riscul de a aplica pe piele uleiurile esențiale nediluate, și, implicit, se elimină riscul de eventuale efecte adverse pe care le pot avea uleiurile în forma lor pură: iritații, alergii, sensibilizare piele, etc.

Mix-ul care se obține va avea un aspect tulbure sau lăptos și nu este stabil. Poate avea aspectul unei soluții bifazice (picăturile de ulei esențial se ridică la suprafață). Agitând recipientul înainte de fiecare utilizare, mix-ul se omogenizează și se poate folosi.

Aspect: lichid tulbure, ușor vâscos, cu o aromă aproape imperceptibilă de nucă, care nu modifică aroma uleiurilor esențiale și nu afectează aroma produsului final.


Utilizare Solubol

Utilizare: în apă sau hidrolat (apă florală), se adaugă 4 părți Solubol la 1 parte ulei esențial. Produsul obținut se agită înainte de fiecare utilizare.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern.
A nu se aplica pur pe piele.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.


Țara de origine: Franța
Ingrediente: glycerin*, aqua (water), soy lecithin, cucurbita pepo fruit extract / cocos nucifera fruit extract, ascorbic acid, citric acid, tocopherol, rosmarinus officinalis extract.


*de origine vegetala

Ambalare: în recipient de sticlă de 30 ml, de culoare brună, prevăzut cu pipetă.


Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Stock Limitat
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .