Sampon cu vitamina C So So Clean, 236 ml- Curls

Sampon cu vitamina C So So Clean, 236 ml- Curls

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Curls   |  
FED_CRL05  |  

Stoc epuizat
PRP: 70,00 Lei
70,00 Lei cu TVA

Esti in cautarea unui sampon fara suflati pentru parul cret, ondulat? Incearca samponul cu vitamina C So So Clean de la Curls.

Buclele vor fi curate, sanatoase si rasfatate. Sampon Curly Girl Approved.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon cu Vitamina C - So so Clean Curls, 236 ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Buclele murdare nu sunt la moda! Hidrateaza si curata parul si scalpul cat ai clipi cu samponul cu vitamina C So So Clean. Este formulat cu vitaminele A, B1, B6, C pentru ca buclele tale sa creasca, sa isi recapete luciul si sanatatea. Stimuleaza cresterea parului, productia de sebum (uleiul natural al parului) si diminueaza caderea.

Mod de utilizare: A sosit momentul ca buclele tale sa straluceasca! Limpezeste parul cu apa calduta pentru a elimina acumularile de pe fir. Aplica sampon si maseaza pana se formeaza spuma. Limpezeste bine. Aplica inca o data daca este necesar.

Ingrediente: Water, Cocamidopropyl Betaine,Vegetable Glycerin, Glycol Stearate, Polyquatemium-10, Polysorbate 20, Certified Organic Pineapple Fruit Extract, Certified Organic Aloe Leaf Juice, Certified Organic Anthemis Nobilis Flower Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquatemium-7, Lauramide DIPA, Pineapple Fruit Fragrance, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Yellow 5.

Curly-Girl
on
Nou

Curls este sinonim cu Curly Girl. Gama contine produse CG approved, fara silicon, sulfati si alte ingrediente care se depun, special concepute pentru ingrijirea parului cret si ondulat. Produsele spala, hidrateaza fara sa afecteze forma buclelor. In plus le confera elasticitate si hidratare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .