Cowash, balsam de curatare si hidratare, 283ml - Cantu

Cowash, balsam de curatare si hidratare, 283ml - Cantu

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Cantu Beauty   |  
FED_CNT11  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 45,00 Lei
45,00 Lei cu TVA

Cowash-ul Cantu curata si hidrateaza parul in acelasi timp. Special creat pentru parul ondulat, cret, curata delicat buclele, le reda elasticitatea pierduta si disciplineaza firele rebele.

Cowash-ul este un balsam de curatare si hidratare care curata delicat scalpul si parul si asigura hidratare firelor de par. Ideal pentru tehnica Curly Girl.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Cowash pentru par ondulat si cret Cantu, 283 ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Acest balsam hidratant pentru spalarea parului de la Cantu curata delicat parul si scalpul. Elimina acumularile de produse, in timp ce amestecul unic de unturi si uleiuri naturale hidrateaza in profunzime. Buclele vor ramane curate si hidratate.

Cowash-ul Cantu este CG approved fiind ideal pentru persoanele care isi ingrijesc parul ondulat, cret conform metodei curly girl.

Nu contine: uleiuri minerale, sulfati, parabeni, siliconi, ftalati, gluten, parafina, propilena.

Mod de aplicare: Uda parul cu apa calduta. Aplica produsul pe scalp si par, de la radacina spre varfuri. Maseaza delicat scalpul pentru a indeparta murdaria si acumularile create de produsele aplicate anterior, dar si pentru a ajuta hidratarea sa patrunda in firul de par. Limpezeste cu apa calduta spre rece.

INGREDIENTE: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Palm Kernel Acid, Glycerin, Sodium Chloride, Tetrasodium Etidronate, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Hydroxycitronellal.

Cauta produsul dorit folosind filtrele
Sampoane CG
Stock Limitat
on
Curly-Girl
on
Nou

Daca esti posesoarea unui par cret, ondulat si doresti sa te mandresti cu buclele definite si stralucitoare din copilarie trebuie sa acorzi o atentie speciala produselor cu care iti ingrijesti parul.

Daca te-ai hotarat sa urmezi metoda de ingrijire Curly Girl, produsele pe care trebuie sa le folosesti trebuie sa fie curly girl approved. Produsele Cantu disponibile la noi pe site sunt toate CG approved: cowash, crema hidratanta pentru activarea buclelor, gel de par, spray pentru fixarea buclelor, spray pentru pieptanarea parului, spray pentru revitalizarea buclelor, spuma de par, etc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Hidratant

Este un produs usor si hidratant ce nu incarca firul de par


group_work .