Sampon nutritiv pentru copii, fara lacrimi, 237ml - Cantu

Sampon nutritiv pentru copii, fara lacrimi, 237ml - Cantu

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Cantu Beauty   |  
FED_CNT12  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 37,00 Lei
37,00 Lei cu TVA

Samponul Cantu este ideal pentru copii cu par cret, ondulat. Curata delicat, hidrateaza buclele si are o formula fara lacrimi.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon nutritiv pentru copii, fara lacrimi, Cantu, 237ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Formula blanda, fara lacrimi, a acestui sampon nutritiv pentru copii de la Cantu curata si stimuleaza cresterea sanatoasa a parului. Este combinatia perfecta intre unt de Shea, ulei de cocos si miere, fara ingrediente dure. Hraneste si hidrateaza buclele si onduleurile delicate ale copiilor.

Nu contine: uleiuri minerale, parabeni, ftalati, gluten, parafina.

Mod de aplicare: Uda parul complet. Toarna sampon in palma, maseaza in par de la radacina spre varfuri pana cand se formeaza spuma. Limpezeste foarte bine. E recomandat sa repeti acest pas pentru parul cu build-up (incarcat de la produsele aplicate anterior).

Ingredinete INCI: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Methylchlorisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Mel Extract (Honey), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate.

Cauta produsul dorit folosind filtrele
Sampoane CG
Curly-Girl
on
Nou

Daca esti posesoarea unui par cret, ondulat si doresti sa te mandresti cu buclele definite si stralucitoare din copilarie trebuie sa acorzi o atentie speciala produselor cu care iti ingrijesti parul.

Daca te-ai hotarat sa urmezi metoda de ingrijire Curly Girl, produsele pe care trebuie sa le folosesti trebuie sa fie curly girl approved. Produsele Cantu disponibile la noi pe site sunt toate CG approved: cowash, crema hidratanta pentru activarea buclelor, gel de par, spray pentru fixarea buclelor, spray pentru pieptanarea parului, spray pentru revitalizarea buclelor, spuma de par, etc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .