• Nou
  • Set
Set 3 lumanari parfumate naturale - Classic Himalaya

Set 3 lumanari parfumate naturale - Classic Himalaya

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Himalaya   |  
FED_HMY02  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 147,00 Lei
147,00 Lei cu TVA
  • set 3 lumanari parfumate naturale pentru aromaterapie
  • arome lumanari: cocos, capsuni, ceai verde
  • realizate cu ceara de soia, fara parafina

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Set lumanari parfumate naturale Clasic Himalaya, 3x200gr

Lumanarile parfumate din set pot fi folosite in aromaterapie, pentru a combate stresul, anxietatea si pentru a imbunatati calitatea vietii in general. Lumanarea parfumata cu cocos are efect antistres si relaxant, lumanarea cu ceai verde creste nivelul de energie, iar lumanarea cu aroma de capsuni aduce o nota de prospetime si bucurie.

Indiferent daca este vorba despre ziua de nastere a unei persoane dragi, un eveniment special sau doar pentru a spune “Multumesc”, setul de lumanari Himalaya este cadoul ideal care va aduce un zambet pe fetele celor dragi.  Cu acest set de lumanari parfumate, oferi nu doar un cadou, ci si un moment de relaxare si rasfat pentru persoana care il primeste.

De la arome rafinate si exotice pana la arome dulci fructate si revigorante, fiecare lumanare parfumata din set aduce o nota distincta de prospetime si bucurie in fiecare colt al casei tale.

Timp de ardere: 28 ore fiecare lumanare

!! Comandand acest set primiti 3 lumanari, fiecare ambalata intr-o cutie de carton.

natural
on

Himalaya contine o gama variata de sapunuri naturale, placut parfumate. Sapunurile sunt ideale pentru toate tipurile de piele si au parfumuri clasice (galbenel, miere, vanilie) si orientale (tamaie, ambra, mir, oud, verbina). Sapunurile sunt ideale pentru toata familia si pot fi un cadou reusit pentru orice persoana draga caruia doresti sa-i faci cadou un sapun natural, fara chimicale.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .