• Nou
  • Set
Set 3 lumanari parfumate naturale - Pastello Himalaya

Set 3 lumanari parfumate naturale - Pastello Himalaya

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Himalaya   |  
FED_HMY01  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 87,00 Lei
87,00 Lei cu TVA
  • set 3 lumanari parfumate pentru aromaterapie
  • aroma lumanari: magnolie, vanilie si capsuni, pin si menta
  • realizate cu ceara de soia, fara parafina

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Set lumanari parfumate naturale Pastello Himalaya, 3x48gr

Setul contine 3 lumanari parfumate pentru aromaterapie care iti vor incanta simturile si vor transforma orice incapere intr-un spatiu plin de confort, armonie si energie pozitiva.

Setul de 3 lumanari Pastello este cadoul perfect pentru orice ocazie. Cu aroma lor imbietoare si aspectul lor elegant, lumanarile din set sunt un cadou perfect pentru orice eveniment sau sarbatoare. Fie ca este vorba de aniversarea unei prietene sau de o cina romantica in doi, aceste lumanari aduc o nota de farmec, caldura si eleganta.

Lumanarile creeaza o atmosfera magica in orice moment, de la cine festive la seri romantice sau momente de relaxare. Lumina calda si parfumul subtil al lumanarilor creeaza o atmosfera primitoare si relaxanta, aducand un strop de magie in fiecare incapere.

Lumanarile din set sunt realizate cu ceara de soia, iar aromele lor delicioase iti incanta simturile la fiecare aprindere. Aromele de magnolie, vanilie si capsuni, pin si menta te insotesc in calatorii senzoriale de un farmec aparte.

Timp de ardere: 6 ore fiecare lumanare

!! Comandand acest set primiti 3 lumanari, fiecare ambalata intr-o cutie de carton.

natural
on

Himalaya contine o gama variata de sapunuri naturale, placut parfumate. Sapunurile sunt ideale pentru toate tipurile de piele si au parfumuri clasice (galbenel, miere, vanilie) si orientale (tamaie, ambra, mir, oud, verbina). Sapunurile sunt ideale pentru toata familia si pot fi un cadou reusit pentru orice persoana draga caruia doresti sa-i faci cadou un sapun natural, fara chimicale.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .