Henna, vopsea de par fara amoniac Rosu Mahon, 100gr – Khadi
Henna, vopsea de par fara amoniac Rosu Mahon, 100gr – Khadi
Henna, vopsea de par fara amoniac Rosu Mahon, 100gr – Khadi
Henna, vopsea de par fara amoniac Rosu Mahon, 100gr – Khadi
Henna, vopsea de par fara amoniac Rosu Mahon, 100gr – Khadi
Henna, vopsea de par fara amoniac Rosu Mahon, 100gr – Khadi

Henna, vopsea de par fara amoniac Rosu Mahon, 100gr – Khadi

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA105  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 63,00 Lei
63,00 Lei cu TVA
  • henna, vopsea de par fara amoniac, 100% naturala
  • confera parului o nuanta naturala de rosu mahon
  • confera parului stralucire, volum si un aspect sanatos

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Henna, vopsea de par fara amoniac Rosu Mahon, 100gr – Khadi

Khadi Rosu Mahon este o vopsea henna naturala, fara amoniac si chimicale, ce confera parului o nuanta naturala, volum si stralucire. Henna Rosu Mahon coloreaza parul in nuante de rosu cald, rosu pamantiu si maro roscat.

!! Nuanta care se obtine depinde de nuantele pe care se aplica. Din acest motiv se recomanda efectuarea testului de culoare conform instructiunilor de mai jos.

Vopseaua de par Henna Rosu Mahon contine:

Henna – un pigment natural obtinut din frunzele plantei Lawsonia Inermis. Confera parului o nuanta de aramiu pe firele albe, blond si saten deschis si reflexe rosiatice pe nuante mai inchise. In plus, henna mentine scalpul sanatos si curat, fara matreata, calmeaza iritatiile si intareste radacina firului de par.

Amla – numit in Ayurveda “fructul tineretii si frumusetii” contine o cantitate mare de Vitamina C,  bioflavonoide si antioxidanti. Amla (agrisa Indiana) este un remediu natural anticadere par, previne albirea prematura a parului, intareste radacina, confera parului volum si stralucire.

Bhringaraj este un remediu natural care stimuleaza cresterea parului si intareste radacina.

Vopseaua Henna Rosu Mahon NU CONTINE: coloranti sintetici, conservanti si parfum artificial, peroxid, amoniac, potentiatori de culoare. Contine DOAR PLANTE.

Henna Rosu Mahon Khadi se poate folosi impreuna cu alte vopsele de par Khadi:

cu Henna Neutra/ Cassia/ Senna pentru a revitaliza culoarea parului

cu Henna Castaniu Nuca pentru a obtine, pe nuante dechise la culoare, un saten rosiatic

cu Henna Pura (Rosu) pentru a obtine un rosu cald

Utilizare:

Pasul 1 – spala parul cu un sampon fara silicon, usuca-l cu prosopul si piaptana-l. Pentru samponare, alege oricare dintre sampoanele fara silicon Khadi: Amla, Shikakai, Neem Balance, Orange Vitality, Lavanda Scalp Sensibil. In caz de par deteriorat se recomanda efectuarea unor masti cu Henna Neutra Khadi inainte de vopsirea parului.

Pasul 2 - amesteca vopseaua cu apa la 80° pana cand obtii o pasta cremoasa, usor de aplicat pe par

Pasul 3 - imparte parul in 4 sectiuni, de la frunte pana la ceafa si de la o ureche la alta. In caz de fire albe, asigura-te ca le-ai acoperit bine.

Pasul 4 – se lasa sa actioneze 1-3 ore. Cu cat se lasa sa actioneze mai mult cu atat culoarea care se obtine va fi mai inchisa. In cazul in care parul a fost deja vopsit cu aceasta nuanta si se doreste doar revitalizarea nuantei, vopseaua se poate lasa sa actioneze 15-30 minute.

Pasul 5 - clateste henna de pe par cu apa calduta pana cand parul este curat. A nu se sampona parul   in urmatoarele 24-48 de ore deoarece culoarea are nevoie de timp sa se fixeze.

Pasul 6 - inainte de prima samponare, foloseste uleiul Khadi pentru protectia culorii Color Care ca masca de par, timp de 20 minute. Folosind uleiul ca masca inainte de samponare, culoarea va rezista mai mult timp.

In cazul in care se doreste o nuanta mai intensa pe firele albe se recomanda vopsirea de 2 ori cu Henna Rosu Mahon.

TEST CULOARE: inainte de aplicarea vopselei pe tot parul se recomanda efectuarea unui test de culoare pe o suvita. Se prepara vopseaua conform instructiunilor de mai sus si se aplica pe o suvita care sa contina toate nuantele de pe par. Se lasa sa actioneze 1 ora si in functie de rezultat se decide daca vopseaua se va lasa sa actioneze 1 ora, mai mult sau mai putin.

Ingrediente Vopsea Henna Rosu Mahon: Lawsonia inermis Leaf Powder*, Indigofera tinctoria Leaf Powder*, Rubia cordifolia Root Powder*, Emblica officinalis Fruit Powder*, Aegle marmelos Fruit Extract*, Eclipta prostrata Whole Plant Powder*, Acacia concinna Fruit Powder*, Terminalia bellirica Fruit Powder*, Terminalia chebula Fruit Powder*, Beta vulgaris Root Powder*, Trigonella foenumgraecum Seed Powder*.

* ingredient bio / 100% ingrediente bio
vegan
on
bio
on

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .