Solutie bio pentru podele si pardoseli, 1l - Biopuro

Solutie bio pentru podele si pardoseli, 1l - Biopuro

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : BioPuro   |  
BPURO14  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 28,00 Lei
28,00 Lei cu TVA

Solutia BioPuro poate fi utilizata pe diferite suprafete, precum piatra naturala, marmura, ceramica, pardoseala sintetica si parchet.

Datorita uleiului din arbore de ceai, in si nuca are un efect igienizant, care protejeaza lemnul, pe o perioada indelungata de timp.

Este recomandata utilizarea chiar si pentru camera copiilor sau in locurile unde se afla animalele domestice.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Solutie ecologica pentru podele, 1000ml - Biopuro

Solutia ecologica Biopuro este ideala pentru toate tipurile de pardoseli: parchet, marmura, ceramica, teracota, piatra naturala, pardoseala sintetica. Are o formula concentrata, igienizeaza gratie uleiului esential de arbore de ceai din compozitie, protejeaza parchetul si pardoselile din lemn datorita uleiului de in si nuca.

Ideala pentru a igieniza pardoselile din camera copiilor si in cazul in care in casa sunt animale domestice.

Produs certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic, pentru nichel, crom si cobalt.

Utilizare: se foloseste 30ml in 5 L de apa pentru podele putin murdare, 75 ml in 5 L de apa pentru podele foarte murdare. Nu necesita clatire. 

Ingrediente: Aqua, Alcohol (obtinut din zahar fermentat), Sodium citrate (obtinut din zahar), Decyl glucoside (obtinut din cocos si amidon de cartofi sau porumb), Sodium lauryl sulfate (obtinut din cocos), Xanthan gum, Linum usitatissimum seed oil* (ulei de in), Juglans regia seed oil (nuc), Melaleuca alternifolia oil (ulei de arbore de ceai), Parfum, Geranium maculatum oil* (ulei de geraniu), Ocimum basilicum oil* (busuioc).

Nou

Daca iti doresti o baie stralucitoare ca in reclame atunci ai nevoie de detergentul bio pentru baie Biopuro care elimina eficient murdaria (depunerile de calcer, urmele de sapun sau de pasta de dinti, petele de murdarie si apa).

In bucatarie te ajuta solutia degresanta Biopuro care elimina cu succes petele de grasime, cele de mancare arsa lasand suprafetele stralucind de curatenie. In bucatarie un aliant de nadejde este si detergentul de vase care lasa vesela stralucitor de curata.

In plus, gama Purobio contine o solutie pentru curatarea geamurilor de praf, murdarie si amprente, detergenti ecologici pentru rufe albe, colorate, negre, balsam de rufe si detergent bio fara parfum pentru hainele bebelusilor si ale copiilor.

Detergenti ecologici, hipoalergenici, concentrati, fara chimicale nocive, pentru rufe impecabile si o casa perfect curata. Certificati ecologic de AIAB, Italia.

Produsele pentru ingrijirea casei si detergentii ecologici Biopuro nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Un produs reusit!

Sunt foarte multumita de acest detergent, curata bine si are un miros placut :0)


group_work .