Sampon antimatreata cu neem Khadi
Sampon antimatreata cu neem Khadi
Sampon antimatreata cu neem Khadi
Sampon antimatreata cu neem Khadi
Sampon antimatreata cu neem Khadi
Sampon antimatreata cu neem Khadi
Sampon antimatreata cu neem Khadi
Sampon antimatreata cu neem Khadi
Sampon antimatreata cu neem Khadi
Sampon antimatreata cu neem Khadi

Sampon antimatreata cu neem Khadi

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 4 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA54  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei cu TVA

Sampon Khadi cu neem, bogat in plante ayurvedice: amla, neem, shikakai, reetha, nirgundi, henna, este ideal in caz de matreata. Samponul regleaza excesul de sebum, reduce senzatia de prurit si previne aparitia infectiilor fungice. Sampon natural pentru un par sanatos.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Sampon Khadi antimatreata, par gras, cu neem, 200ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Sampon Khadi antimatreata natural pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica. 
Samponul Khadi regleaza excesul de sebum, previne aparitia infectiilor fungice, reduce senzatia de mancarime si previne exfolierea scalpului.  Parfumul samponului este dat de un mix de uleiuri esentiale (arbore de ceai, eucalipt si rozmarin).

Neem, Fenugreek si Nirgundi regleaza excesul de sebum, reduc senzatia de mancarime si exfolierea scalpului; uleiurile esentiale de arbore de ceai, eucalipt si rozmarin previn aparitia infectiilor fungice. 
La fel ca uleiurile esentiale, ingredientul Zinc PCA previne aparitia infectiilor fungice. Proteinele din grau si migdale, Amla si Shikakai lasa parul matasos si usor de pieptanat (au efectul balsamului de par). Uleiurile esentiale de rozmarin si arbore de ceai echilibreaza productia de sebum, mentin scalpul curat, previn aparitia matretii si incurajeaza cresterea parului.

Neem si Nirgundi sunt plante folosite in medicina ayurvedica pentru a preveni aparitia infectiilor si pentru a mentine scalpul curat fara matreata uscata sau grasa. Amla, Shikakai si Reetha sunt sampoane si balsamuri naturale pentru par. Imbogatit cu aceste balsamuri naturale, samponul ayurvedic cu neem intareste firele de par si previne despicarea varfurilor.  Indigo confera stralucire parului, iar Henna ii confera volum. Datorita plantelor
ayurvedice din compozitie, samponul mentine sub control excesul de sebum, racoreste scalpul si previne aparitia matretii.

Ph-ul samponului natural  Khadi cu neem este 4,5.

Utilizare:
aplicati samponul pe parul umed, masati usor si clatiti. Utilizati in zile alternative. Sampoanele Khadi se pot folosi si ca balsam de par deoarece contin amla si shikakai, plante ayurvedice folosite in India pentru conditionarea parului. Ca balsam de par, samponul Khadi se aplica pe lungimea parului, se lasa sa actioneze si se clateste.

Contine:
neem, shikakai, reetha, nirgundi, henna, amla, aloe vera, ulei esential de rozmarin, ulei esential de arbore de ceai, ulei esential de eucalipt, ulei de neem, proteine din grau, proteine din migdale.


Ingrediente:
Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Pca, Rosmarinus Officinalis Flower Oil*, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Indigofera Tinctoria Leaf Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Oryza Sativa Bran Oil*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Vitex Negundo Leaf Extract*, Zinc Pca, Disodium Cocoyl Glutamate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Gluconate, Salicylic Acid, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Azadirachta Indica Seed Oil*, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Limonene**, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* ingredient bio
** componente ale uleiurilor esentiale
*** obtinut din ingrediente organice
vegan
on
Alege tipul de Par
Par Gras, Matreata
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Sampoane CG
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (4)

Bazat pe 4 recenzii - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Eficient

Un sampon cu miros nu chiar placut in timpul utilizarii, dar este eficient. Multumesc!


0 1 2 3 4
(5/5

Foarte bun!

Toate produsele Khadi sunt extraordinare, samponul este foarte bun, contine Neem deci foarte benefic pentru un scalp cu probleme, matreata, etc Il folosim de ani buni.... Multumim!!!


0 1 2 3 4
(5/5

Minunat!

E un real ajutor pentru scalpul sensibil.


0 1 2 3 4
(5/5

Bun

Samponul este folosit de fiul meu, care e de parere ca produsul isi face treaba !


group_work .