Ulei pentru buze: ce este, ce contine, cum se foloseste, care sunt beneficiile

Folosesti noul produs de infrumusetare din industria cosmetica? Folosesti uleiul pentru buze?

Mai mult ca sigur ai auzit ca exista uleiuri pentru fata si uleiuri pentru par, si probabil deja le-ai introdus in rutina ta zilnica de ingrijire (pe site-ul nostru ladybio/uleiuri gasesti o gama variata de astfel de uleiuri, 100% naturale, obtinute prin presare la rece).

Dar, de uleiuri pentru buze ai auzit? Folosesti deja?

Uleiul de buze este noul produs de infrumusetare din industria cosmetica care nu poate lipsi din nicio trusa de machiaj, daca iti doresti buze hidratate si lucioase, cu orice ocazie.

Problema buzelor uscate si crapate este comuna si de-a lungul timpului, probabil, te-ai contruntat cu ea de multe ori, atat in sezonul rece cat si in sezonul cald.

Aceasta senzatie poate fi produsa de diversi factori: temperatura prea ridicata sau prea scazuta, soare, stare febrila, vant, praf sau umiditatea redusa din interiorul locuintei sau de la birou.

Acesti factori duc la deshidratarea buzelor, care devin atat de fragile incat crapa, si ajung chiar sa sangereze si sa doara. In plus, buzele uscate si crapate nu sunt nici foarte estetice. Isi pierd senzualitatea si volumul, iar rujul aplicat pe astfel de buze confera machiajului un aspect neplacut.

Daca te confrunti si tu cu aceasta problema, introdu in rutina zilnica de ingrijire uleiurile pentru buze. Buzele tale uscate vor iubi acest sfat.

Ce este uleiul pentru buze?Ulei pentru buze

Uleiul de buze nu este doar un produs de ingrijire ci si un produs de machiaj, cu o textura undeva intre un balsam si un luciu (gloss).

Poate fi folosit pentru hidratarea buzelor sau pentru nuantarea buzelor (uleiurile de buze pot contine pigmenti care confera culoare buzelor, similar gloss-urilor traditionale).


Ce contine un ulei de buze?

Asa cum ii spune si numele, contine uleiuri. Opteaza pentru cele care contin uleiuri naturale (jojoba, ricin, argan, migdale, etc), asa cum sunt cele de la Avril. Acestea hidrateaza buzele in profunzime, le confera volum si luciu.

Evita sa folosesti uleiuri pentru buze care contin ingrediente iritante: camfor, mentol, parfum sintetic, deoarece acestea pot afecta stratul exterior al buzelor si pot cauza uscarea si inflamarea buzelor.


Cum se foloseste uleiul pentru buze?

Se poate folosi ca atare pe buzele curate si uscate, ca baza hranitoare pentru rujul preferat sau ca top coat pentru a-i spori stralucirea.

Pentru a evita intinderea uleiului de buze in afara conturului buzelor, se poate aplica inainte un creion contur buze.  Se aplica ca si gloss-ul pentru buze: din mijlocul buzelor spre exterior.


Cine ar trebui sa foloseasca un ulei de buze?

Nimic nu arata mai urat decat un ruj aplicat pe buze uscate si crapate. Daca iti doresti ca rujul sa nu arate inestetic atunci uleiul de buze este un must have in trusa de machiaj. Uleiul de buze este pentru tine si daca iti doresti buze hidratate, suculente si tinere.


Care sunt beneficiile folosirii unui astfel de produs de infrumusetare?

Fie ca bate vantul, fie ca arde soarele, buzele tale vor fi mereu protejate si rasfatate! Cu uleiul de buze orice disconfort dispare, iar pielea buzelor ramane hidratata si catifelata.

Uleiul de buze accentueaza frumusetea naturala a buzelor, are proprietăți naturale de umplere pentru a face buzele sa para mai pline, mentine buzele hidratate si netede, impiedica uscarea si craparea buzelor.


Balsam, luciu sau ulei de buze: care este diferenta?

Balsamul de buze este un produs cu o textura densa, cremoasa care inveleste buzele intr-o pelicula protectoare, hidratanta si care, de cele mai multe ori, necesita reaplicare. Luciul pentru buze este un produs de machiaj care confera buzelor culoare, are o textura mai fluida, fara proprietati hidratante si de multe ori are un efect lipicios.

Uleiul de buze are o formula si mai lejera, non-lipicioasa, dar foarte hidratanta. Asta inseamna ca nu este nevoie sa fie reaplicat de multe ori. Este un produs de infrumusetare, dar si un produs de ingrijire. Dupa utilizare, buzele vor capata un aspect frumos, luciu si o culoare naturala. Cu uleiul de buze poti spune ADIO buzelor crapate si uscate.


Recomandare uleiuri pentru buze

Iti doresti buze lucioase, dar in acelasi timp iti doresti si hidratare? Este timpul sa adaugi un ulei de buze in rutina de ingrijire. Dar, nu orice fel de ulei ci un ulei pentru buze Avril.

Uleiurile de buze Avril confera buzelor o culoare naturala si imbunatatesc vizibil, cu fiecare utilizare, aspectul buzelor uscate, crapate. Au o textura usoara, care nu incarca buzele si nu da senzatia de lipicios, vascos.


In plus, au o formula naturala, vegana, imbogatita cu unt de shea si 5 uleiuri vegetale (ricin, migdale, jojoba, argan, floarea soarelui) pentru hranire maxima si confort.

Le recomand cu caldura, iar tu le poti comanda dand click mai jos pe nuanta preferata.

Daniela

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .