Sampon nuantator Saten Cald Cafea, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Saten Cald Cafea, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Saten Cald Cafea, 250ml - Maternatura
  • Nou
Sampon nuantator Saten Cald Cafea, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Saten Cald Cafea, 250ml - Maternatura
Sampon nuantator Saten Cald Cafea, 250ml - Maternatura

Sampon nuantator Saten Cald Cafea, 250ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNT06  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA
  • sampon nuantator saten cald pentru par vopsit sau natural
  • intensifica culoarea intre vopsiri si ii confera reflexe calde
  • catifeleaza parul si ii ofera luciu

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon nuantator Saten Cald Cafea Maternatura, 250ml

Samponul nuantator Saten Cald confera parului saten, vopsit sau natural, reflexe calde aurii sau aluna. Readuce la viata nuantele care si-au pierdut din intensitate, intensifica culoarea intre vopsiri, revitalizeaza culorile terne si confera parului luciu.

Samponul nuantator Saten Cald Ciocolata este recomandat pentru
  • par saten natural
  • par vopsit saten, chimic sau cu henna
  • cine doreste sa revitalizeze culoarea parului intre vopsiri
  • cine doreste sa confere parului saten reflexe calde

Samponul contine extract de cafea care protejeaza parul, vitamina B5 (Panthenol) importanta pentru luciu, vitalitate si rezistenta firului de par, extract din seminte de cacao  care confera parului luciu, hidratare si il protejeaza de efectele negative ale factorilor externi, ulei de nuca care hraneste parul si pigmenti care confera tonuri calde parului saten.

Colectia de sampoane nuantatoare Maternatura contine 4 sampoane in culori diferite, de la blond la saten inchis, concepute pentru a reimprospata si personaliza culoarea parului natural sau vopsit si pentru a imbunatati aspectul parului.

Utilizare: se aplica o mica cantitate de sampon pe parul umed, se maseaza pana cand face spuma, se lasa sa actioneze timp de cateva minute, dupa care se clateste. Daca este nevoie se poate face si o a doua samponare. Ideal pentru uz frecvent. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea impreuna cu masca nuantatoare Sateb Cald Ciocolata din aceeasi gama Maternatura.

Atentionari! Pentru folosirea samponului nuantator se recomanda utilizarea manusilor. Se recomanda spalarea mainilor dupa utilizare. Nu nuanteaza firele albe. Reflexele care se obtin sunt temporare.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Sodium coco-sulfate, Coco-betaine, Coco-glucoside,Theobroma cacao (Cocoa) seed extract, Coffea arabica (Coffee) seed extract (*), Juglans regia (Walnut) seedcoat extract, Caramel, Cocamidopropyl betaine, Glyceryl oleate, Sodium benzoate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Basic blue 99, Basic brown 16, Basic brown 17, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Glycerin, Panthenol, Lactic acid, Parfum [Fragrance], Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal.

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
natural
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .