• Nou
Crema de ochi cu efect de lifting cu lamaie, 15ml – Cronocosmetice Biofficina

Crema de ochi cu efect de lifting cu lamaie, 15ml – Cronocosmetice Biofficina

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Biofficina Toscana   |  
BFC04  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 95,00 Lei
95,00 Lei cu TVA
  • crema de ochi cu efect lifting cu acid hialuronic si lamaie
  • atenueaza ridurile, cearcanele si pungile
  • confera pielii elasticitate, tonus si fermitate

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema de ochi cu efect de lifting cu acid hialuronic si extract de lamaie Cronocosmetice Biofficina Toscana, 15ml

Crema de ochi cu efect de lifting, bogata in ingrediente naturale care revitalizeaza pielea din jurul ochilor, atenueaza cearcanele si pungile, hidrateaza si are efect de lifting. Acidul hialuronic hidrateaza, cofeina revitalizeaza, extractul de lamaie revigoreaza si energizeaza, iar peptidele au efect de lifting.

Crema de ochi cu efect de lifting din gama de Cronocosmetice Biofficina Toscana contine:

Extract de lamaie organica - bogata in saruri minerale si acid citric, are proprietati tonifiante, energizante si revigorante. Contine molecule care stimuleaza elasticitatea si turgescenta pielii.

Peptide: molecula asemanatoare botoxului (imita efectul toxinei botulinice), care reduce ridurile de expresie printr-o actiune de lifting temporara.

Acid hialuronic: cu greutate moleculara mare si mica, retine apa in pielea din jurul ochilor, mentinand astfel elasticitatea pielii si conferindu-i tonus si fermitate.

Cofeina: acest tip special de cofeina din ciclodextrine - un tip de zahar - are o eliberare treptata, asigurand astfel un efect prelungit asupra microcirculatiei. Reduce cearcanele si pungile.

Extract de afine organice: bogat in polifenoli, acesta are o actiune antioxidanta si protectoare.

Ulei din seminte de struguri: bogat in acizi grasi si polifenoli, are o actiune emolienta, antioxidanta si regeneranta. Lasa pielea mai ferma si mai tonifiata.

Mica: minimizeaza optic liniile de expresie, ilumineaza zona contur ochi.

Ulei de masline nesaponificabil: un emolient asemanator cu sebumul pielii, se absoarbe rapid, fara sa incarce tenul. Favorizeaza regenerarea barierei lipidice a pielii si ajuta la prevenirea formarii ridurilor.

Utilizare crema de ochi cu efect de lifting: se aplica o mica cantitate de crema pe pielea din jurul ochilor, prin masaj sau tapotare. Pentru un efect mai mare asupra cearcanelor si pungilor de sub ochi tapotati cu varful degetelor pana se absoarbe complet.

Pentru o sinergie optima, se recomanda utilizarea cremei impreuna cu celelalte produse din gama Cronocosmetice: Ser de fata cu bakuchiol si lavanda, Crema fata si corp cu lavanda bio si Apa de fata energizanta cu acid hialuronic si lamaie.

Cronocosmetica este o ramura a cosmeticii care asociaza tratamente cosmetice specifice cu anumite momente ale zilei, respectand ritmul circadian al pielii, dar si pe cel al organismului in ansamblu.

Ca parte a ritmului circadian al pielii, aceasta se protejeaza pe timp de zi de efectele negative ale radicalilor liberi, iar noaptea lucreaza pentru a se regenera si pentru a repara efectele agresiunii factorilor de mediu care sunt responsabili de imbatranirea prematura.

Gama de cronocosmetice pentru ritmul circadian al pielii Biofficina Toscana contine 4 cronocosmetice: 2 pentru zi (crema de ochi cu efect de lifting cu lamaie, apa de fata energizanta cu acid hialuronic si lamaie) si 2 pentru noapte (serul de fata cu bakuchiol si lavanda, crema de fata si corp cu lavanda din Toscana). Cosmeticele de zi au ca ingredient principal extractul de lamaie care energizeaza, iar cele pentru seara contin lavanda, ingredient care relaxeaza si calmeaza.

Atentionari! Uz extern! A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In caz de contact a se clati cu apa din abundenta! A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si umbrit, departe de surse de caldura.

Ingrediente: Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil, Glyceryl Oleate Citrate, Cetearyl Olivate, Glycerin, Sorbitan Olivate, Tocopheryl Acetate, Coco-Caprylate/Caprate, Caffeine, Cyclodextrin, Citrus Limon Fruit Extract*, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Cetyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Arginine, Ethylhexylglycerin, CI 77891, Caprylyl Glycol, Sorbitan Palmitate, Mica, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Parfum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Hexyl Cinnamal, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citral.

*ingredient bio
Nickel Tested
on
vegan
on
natural
on

Cosmeticele bio pentru ten, corp si par Biofficina Toscana sunt produse naturale, certificate de ICEA, cu un impact redus asupra mediului. Produsele Biofficina nu contin PEG, parafina, SLS/SLES, silicon, coloranti sintetici sau parfumuri sintetice. Produsele sunt parfumate in mod natural cu uleiuri esentiale 100% pure. Produsele nu au fost testate pe animale si nici nu contin ingrediente testate pe animale.

Produsele Biofficina Toscana contin 4 ingrediente inovative, brevetate: Uviox®, Oleox®, Phytaluronate® si Hydropom®.

Uviox® este un ingredient brevetat obtinut din tescovina (amestec de coji, pulpa si seminte de struguri rosii, certificati bio, bogati in polifenoli), rezultata in urma procesarii strugurilor rosii pentru obtinerea vinului. Uviox® este un ingredient ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Uviox® protejeaza de efectele nocive pe care expunerea la soare le poate avea asupra pielii si parului.

Oleox® este un ingredient brevetat, obtinut din masline verze bio, ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Oleox® contine o cantitate mare de polifenoli antioxidanti ce combat efectele negative ale radicalilor liberi, consolideaza sistemele de aparare ale organismului si protejeaza parul  si pielea impotriva radiatiilor UV.

Phytaluronate®: ingredient alternativa naturala la acidul hialuronic si la colagen. Se obtine din semintele de roscove si are proprietati antioxidante. Mentine elasticitatea pielii, si previne imbatranirea pielii si aparitia ridurilor.

Hydropom® este un ingredient patentat obtinut din coaja de rosii bogate in licopen, un antioxidant care combate radicalii liberi.

Gama Biofficina Toscana cuprinde cosmetice bio pentru ten si corp, cosmetice bio pentru par si produse de styling par ondulat, cret si rebel, cosmetice bio pentru copii, produse bio pentru barbati si odorizante pentru camera naturale.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .