Gel pentru sculptarea parului B n Control, 236 ml - Curls

Gel pentru sculptarea parului B n Control, 236 ml - Curls

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Curls   |  
FED_CRL06  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 43,00 Lei
43,00 Lei cu TVA
  • ofera fixare puternica buclelor
  • nu contine alcooli care usuca, lasa parul moale si lucios
  • este ideal pentru par cret, par ondulat, pentru metoda Curly Girl

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel pentru sculptarea parului B n Control Curls, 236ml
♦ gelul de par Curls este un produs Curly Girl Approved ♦

Gelul pentru sculptarea parului B n Control de la Curls este formulat cu suc de Aloe Vera, bogat in vitamine, pentru a proteja parul si a-i stimula cresterea. Acest ingredient contine enzime proteolitice care inlatura celulele moarte de la nivelul scalpului. Este un bun hidratant, lasand parul moale si lucios. Stimuleaza cresterea parului, elimina senzatia de mancarime a scalpului si indeparteaza matreata. Ofera fixare puternica. Nu lasa urme albe pe par si nu contine alcooli care usuca.

Utilizare: foloseste acest gel pe parul spalat si hidratat. Nu lasa urme albe, elimina electrizarea si ofera fixare puternica. Poate fi folosit pentru netezirea parului, in cazul unei coafuri de tip coc sau orice alt stil care necesita fixare puternica.

Tip par: Fir gros, Fir normal, Fir subtire, Toate tipurile de par

Tipar: Par cret (3a-3c), Par foarte cret (4a-4c), Par ondulat (2a-2c)

Ingrediente gel pentru sculptarea parului B n Control Curls: Water, Sorbitol, VP/NA Copolymer, Polysorbate 20, Polyacrylate-14, Polyquaternium-7, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Fragrance, Carbomer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, FD&C Yellow 5, D&C blue 1.

Curly-Girl
on

Curls este sinonim cu Curly Girl. Gama contine produse CG approved, fara silicon, sulfati si alte ingrediente care se depun, special concepute pentru ingrijirea parului cret si ondulat. Produsele spala, hidrateaza fara sa afecteze forma buclelor. In plus le confera elasticitate si hidratare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .