Ulei de Struguri Bio
Ulei de Struguri Bio
  • -25%
    Promo 25% discount
    Promo 25% discount
Ulei de Struguri Bio
Ulei de Struguri Bio

Ulei din Samburi de Struguri Bio, 100ml - Saimara

Producator : Saimara   |  
SAI049  |   Livrare in 1-2 zile
39,00 Lei
29,25 Lei cu TVA
Valabilitate oferta

Intarzie imbatranirea pielii, atenueaza liniile fine, previne aparitia ridurilor, menține pielea hidratată, elastică. Ideal pentru toate tipurile de ten si par.

Uleiul din samburi de struguri poate fi folosit ca ulei purtator pentru diluarea uleiurilor esențiale.

  Transport Curier: 16 LEI, GRATUIT peste 189 lei    Comenzi telefonice: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei din sâmburi de struguri

Ulei din sâmburi de struguri bio, presat la rece, fără conservanți. Conține acizi grași esențiali (omega 6 și omega 9) cu proprietăți antirid, antioxidanți eficienți în lupta împotriva radicalilor liberi, un complex de flavonoizi care mențin pielea elastică, polifenoli care stimulează producția de colagen și elastină, vitamine și minerale benefice pentru piele.

Hidratează tenul – datorită conținutului ridicat de acid linoleic, uleiul de struguri este un excelent hidratant pentru toate tipurile de ten. Hidratează în profunzime fară să încarce tenul, previne pierderea de apă din epidermă și lasă pielea catifelată, elastică.

Întârzie îmbătrânirea pielii – uleiul de struguri este un excelent ulei antirid. Datorită antioxidanților pe care îi conține (flavonoizi, polifenoli, tanine, antocianine și proantocianine), uleiul din sâmburi de struguri luptă eficient împotriva radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii. Complex-ul de flavonoizi din compoziția uleiului stabilizează nivelul de colagen și de elastină din piele. Uleiul atenuează liniile fine, previne apariția ridurilor, mai ales a celor din jurul ochilor. Recomandat pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel mixt sau gras.

Păr - uleiul din sâmburi de struguri este ideal pentru hidratarea părului. Recomandat pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul deteriorat, uscat, vopsit chimic, fără strălucire.

Ingredient cosmetic – uleiul de struguri poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, în aromaterapie sau ca ingredient pentru prepararea de creme pentru îngrijirea tenului și corpului, pentru prepararea de măști și balsamuri de păr.

Folosit în aromaterapie, uleiul de struguri este un excelent ulei purtător pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Presat la rece. 100% pur. Obținut din plante BIO.

Detalii

Utilizare ulei din sâmburi de struguri:

ten: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intra în piele;

păr: se aplică câteva picături pe părul umed, se lasă să acționeze minim 30 de minute după care se șamponează. Pentru un efect sporit, se acoperă părul cu o cască de duș și un prosop și se lasă să acționeze cel puțîn 1 oră.

Depozitare: A se depozita în spatii uscate la temperaturi sub 25 °C, departe de lumina directă a soarelui.

Ingrediente: Vitis Vinifera Oil*

*ingredient bio



bio
on
presat
on
nediluat
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei din Samburi de Struguri Bio, 100ml - Saimara

Intarzie imbatranirea pielii, atenueaza liniile fine, previne aparitia ridurilor, menține pielea hidratată, elastică. Ideal pentru toate tipurile de ten si par.

Uleiul din samburi de struguri poate fi folosit ca ulei purtator pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Scrie un review.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in wishlist