Ulei de Macese Bio
Ulei de Macese Bio
  • -25%
    Promo 25% discount
    Promo 25% discount
Ulei de Macese Bio
Ulei de Macese Bio

Ulei de Macese Bio, 30ml - Saimara

Producator : Saimara   |  
SAI042  |   Livrare in 1-2 zile
59,00 Lei
44,25 Lei cu TVA
Valabilitate oferta

Ulei de macese 100% natural, antirid, pentru toate tipurile de ten. Uniformizeaza nuanta tenului, confera elasticitate, fermitate, accelereaza regenerarea pielii si atenueaza ridurile si liniile fine.

In aromaterapie, uleiul de macese poate fi folosit ca ulei purtator pentru diluarea uleiurilor esentiale.

  Transport Curier: 16 LEI, GRATUIT peste 189 lei    Comenzi telefonice: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei de măceșe

Uleiul Saimara este obținut din sâmburi de măceșe netratate chimic. Se absoarbe rapid, nu lasă pielea grasă sau uleioasă, motiv pentru care este potrivit atât pentru tenul uscat cât și pentru cel mixt, gras.

Conține antioxidanți, acizi grași esențiali, și vitamine, cu nenumărate beneficii pentru piele: revitalizează pielea, atenuează ridurile, accelerează regenerarea pielii după expunerea la soare, îmbunătățește textura pielii și îi conferă tonus.

Uleiul de măceșe conține:

- vitamine care uniformizează nuanța tenului, atenuează petele pigmentare (petele maronii), combat îmbatranirea pielii cauzată de vârstă și de expunerea la soare. Redau pielii strălucire, luminozitate și o lasă netedă, catifelată.

- acizi grași esențiali (Linoleic Acid (Omega 6), Alpha Linolenic Acid (Omega 3), Gamma-Linolenic Acid (GLA – Omega 6)) care stimulează regenerarea pielii, hidratează, protejează pielea de efectele negative ale poluării, reduc inflamațiile și acneea, ajută pielea să rețină mai bine apa, atenuând în același timp semnele îmbătrânirii. Mențin pielea netedă, elastică, tânără și luminoasă.

Datorită conținutului ridicat de provitamina A, uleiul de măceșe este ideal pentru îngrijirea părului uscat, degradat, vopsit chimic. Se poate folosi și pentru hidratarea buzelor crăpate din cauza deshidratării, soarelui și vântului.

Ulei de măceșe – ingredient cosmetic

Se poate folosi că ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme antirid pentru ten, creme de noapte regenerante, serumuri pentru ten, măști pentru ten, creme pentru corp și mâini, uleiuri de masaj, șampoane, balsamuri și măști de păr.

Ulei de măceșe – ulei purtător pentru uleiuri esențiale

Uleiul de măceșe este un excelent ulei bază pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Presat la rece. 100% pur. Obținut din plante BIO.

Detalii

Utilizare ulei de măceșe:

ten: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intră în piele;

păr: se aplică câteva picături pe părul umed, se lasă să acționeze minim 30 de minute după care se șamponează. Pentru un efect sporit, se acoperă părul cu o cască de duș și un prosop și se lasă să acționeze cel puțîn 1 oră.

Depozitare: A se depozita în spațîi uscate la temperaturi sub 25° C, departe de lumina directă a soarelui.

Ingrediente: rosa canina seed oil *

*ingredient bio

bio
on
presat
on
nediluat
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Macese Bio, 30ml - Saimara

Ulei de macese 100% natural, antirid, pentru toate tipurile de ten. Uniformizeaza nuanta tenului, confera elasticitate, fermitate, accelereaza regenerarea pielii si atenueaza ridurile si liniile fine.

In aromaterapie, uleiul de macese poate fi folosit ca ulei purtator pentru diluarea uleiurilor esentiale.

Scrie un review.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in wishlist