Ulei de Chiparos, 10ml - Saimara
Ulei de Chiparos, 10ml - Saimara
Ulei de Chiparos, 10ml - Saimara
Ulei de Chiparos, 10ml - Saimara

Ulei de Chiparos, 10ml - Saimara

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI008  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 45,00 Lei
45,00 Lei cu TVA

Uleiul esential de chiparos Saimara sustine vindecarea emotionala, inlatura grijile, frica, emotiile negative si face loc pacii, calmului.

Chiparosul incurajeaza procesul de acceptare, inlatura remuscarile, aduce consolidare si indemna catre optimism.

Cultura organica. 100% pur.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei de Chiparos

Folosit în aromaterapie, uleiul de chiparos protejează împotrivă energiilor negative care dezechilibrează, este de mare ajutor în momentele de tranziție, alină durerea pierderii de orice fel (inclusiv doliu), în special în cazul pierderii cuiva apropiat. Înlătură grijile, frica, emoțiile negative și face loc păcii, calmului. Chiparosul încurajează procesul de acceptare, înlătura remușcările, aduce consolidare și îndemna către optimism.

Uleiul de chiparos oferă confort în perioade de suferință, sporește încrederea în propriile puteri, deblochează fricile neconstientizate și lasă sa iasă la suprafață emoțiile reprimate. Este uleiul esențial ideal pentru a depăși situații neplăcute, pentru a deveni stăpâni pe sine și pentru a aduce hotărâre atunci când trebuie luate decizii importante in viață.

Uleiul esențial de chiparos susține în mod eficient sistemul respirator și circulator.

Difuzat, inhalat sau aplicat pe piele, uleiul de chiparos este benefic în caz de tuse smasmodică, infecții respiratorii și astm. Pentru a preveni infecțiile respiratorii se poate folosi în combinație cu uleiurile de cimbru și rozmarin, iar pentru ameliorarea tusei spasmodice împreună cu uleiurile esențiale de tămâie, salvie, lămâie sau bergamota. În cazul persoanelor astmatice, în mod special la copii, se recomandă, la început, utilizarea într-o mică cantitate pentru a se observa reacțiile.

Datorită proprietăților sale analgezice, antiinflamatorii, tonifiante și decongestionante, uleiul de chiparos este utilizat în caz de varice, inflamații, congestii venoase, picioare grele, retenție de apă, edeme, picioare umflate, probleme circulatorii, celulită. In caz de varice, se pot folosi comprese reci cu ulei esențial de chiparos, sau chiparos în combinație cu alte uleiuri esentiale: Grapefruit, Lămâie, Piper Negru, Rozmarin. De asemenea, ajută la alinare simptomele cauzate de afecțiunile hemoroidale.

Sindromul mâinilor şi picioarelor reci este cauzat de circulația deficitară a sângelui, cu precădere circulația periferică deficitară. Chiparosul ajută la încălzirea mâinilor și picioarelor reci.

Uleiul esențial de chiparos ajută în caz de dureri premenstruale, dureri menstruale și colită spasmodică.

Uleiul esențial de Chiparos este un foarte bun tonic pentru piele. Reglează secreția de sebum, îmbunătățeste aspectul capilarelor sparte, reduce congestia limfatică, atenuează durerile reumatice, acneea.

Aroma: chiparosul are o aromă lemnoasă, rășinoasă, balsamică, tipică coniferelor. Are note puternice motiv pentru care trebuie folosit într-o cantitate mică in combinație cu alte uleiuri esențiale.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Chiparos: antioxidante, antiinflamatorie, antibacteriene, antispasmodice, decongestive, tonice.

Uleiuri compatibile: uleiul de Chiparos se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Lavandă, Tea Tree (Arbore de Ceai), Geranium, Cedru Atlas, Pin, Portocală, Santal, Salvie, Ienupar, Rozmarin ct. Cineol, Lămâie.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Cupressus sempervirens
Familia botanică: Cupressaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Spania
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: conuri, frunze, rămurele
Componente ale uleiului esențial (alergeni): limonene, linalool
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Chiparos

Piele - uleiul de Chiparos, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplica direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Balsamica
Lemnoasa
Rasinoasa
Terapeutice
Antibacterian
Antiinflamator
Antioxidant
Antispasmodic
Decongestiv
Tonic
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .