Balsam fara clatire pentru copii, 283gr - Cantu

Balsam fara clatire pentru copii, 283gr - Cantu

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Cantu Beauty   |  
FED_CNT14  |  

Stoc epuizat
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA

Balsamul de par leave-in Cantu ideal pentru parul cret al copiilor. Este un balsam fara clatire care hidrateaza, descalceste cu usurinta parul copiilor si reduce electrizarea.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Balsam de par fara clatire pentru copii, 283gr - Cantu
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Balsamul fara clatire pentru copii de la Cantu hidrateaza intens, lasa parul usor manevrabil, previne ruperea firelor si reduce electrizarea. Contine unt de Shea pur, ulei de cocos si miere, fiind perfect pentru ingrijirea buclelor fragile ale copiilor.

Nu contine: uleiuri minerale, sulfati, parabeni, siliconi, ftalati, gluten, parafina, propilena.

Mod de utilizare: aplica o cantitate generoasa de produs pe varfuri si distribuie uniform spre radacina parului. Piaptana parul pentru a te asigura ca produsul a fost distribuit uniform. Nu limpezi.

Ingrediente: Water (Aqua, Eau), Cetyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Behentimonium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Phenoxyethanol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Bambus Vulgaris Extract, Honey (Mel, Miel), Hydroxypropyl Guar, GuarGum, Panthenol (vitaminB5), Centrimonium Chloride, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Cauta produsul dorit folosind filtrele
Balsamuri CG
Stock Limitat
on
Curly-Girl
on
Nou

Daca esti posesoarea unui par cret, ondulat si doresti sa te mandresti cu buclele definite si stralucitoare din copilarie trebuie sa acorzi o atentie speciala produselor cu care iti ingrijesti parul.

Daca te-ai hotarat sa urmezi metoda de ingrijire Curly Girl, produsele pe care trebuie sa le folosesti trebuie sa fie curly girl approved. Produsele Cantu disponibile la noi pe site sunt toate CG approved: cowash, crema hidratanta pentru activarea buclelor, gel de par, spray pentru fixarea buclelor, spray pentru pieptanarea parului, spray pentru revitalizarea buclelor, spuma de par, etc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .