Custard de coafare par cret pentru copii, 227gr - Cantu

Custard de coafare par cret pentru copii, 227gr - Cantu

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Cantu Beauty   |  
FED_CNT13  |  

Stoc epuizat
PRP: 41,00 Lei
41,00 Lei cu TVA

Crema pentru definirea buclelor Cantu este ideala pentru copiii cu par ondulat sau cret. Mix-ul de ingrediente naturale (unt de shea, miere si ulei de cocos) hraneste parul lasandu-l moale si usor de aranjat.

Crema bucle CG approved pentru copii.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema (custard) de coafare par cret pentru copii Cantu, 227gr
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Acest custard (crema) de coafare pentru par cret pentru copii de la Cantu fixeaza perfect coditele si buclele celor mici. Contine unt de Shea pur, ulei de cocos si miere, fiind perfecta pentru ingrijirea buclelor fragile ale copiilor.

Nu contine: uleiuri minerale, sulfati, parabeni, siliconi, ftalati, gluten, parafina, propilena.

Mod de aplicare: Aplica pe parul ud sau umed, pe sectiuni mici. Netezeste fiecare sectiune de la radacina la varfuri cu ajutorul degetelor sau a unei perii.

Ingrediente INCI: Water (Aqua, Eau), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Honey Extract (Mel, Extrait De Miel), Panthenol, Polyquaternium-37, Fragrance (Parfum), Corn Starch Modified, Pro-pylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Propylene Glycol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
Curly-Girl
on
Nou

Daca esti posesoarea unui par cret, ondulat si doresti sa te mandresti cu buclele definite si stralucitoare din copilarie trebuie sa acorzi o atentie speciala produselor cu care iti ingrijesti parul.

Daca te-ai hotarat sa urmezi metoda de ingrijire Curly Girl, produsele pe care trebuie sa le folosesti trebuie sa fie curly girl approved. Produsele Cantu disponibile la noi pe site sunt toate CG approved: cowash, crema hidratanta pentru activarea buclelor, gel de par, spray pentru fixarea buclelor, spray pentru pieptanarea parului, spray pentru revitalizarea buclelor, spuma de par, etc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .