• -50%
Masca par cu citrice Be Rock, 25ml -  Maternatura

Masca par cu citrice Be Rock, 25ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP40  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 25,00 Lei
25,00 Lei
12,50 Lei cu TVA

Masca de par cu citrice Be Rock Maternatura catifeleaza, hidrateaza si confera stralucire firului de par.

Contine ingrediente naturale care protejeaza si hidrateaza parul si care au numeroase beneficii in ceea ce priveste sanatatea parului.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Masca de par cu citrice Be ROCK, 25ml - Maternatura

Masca de unica folosinta pentru toate tipurile de par ideala pentru hidratarea parului. Hraneste firul de par, intensifica stralucirea naturala a parului, catifeleaza si il lasa placut la atingere.

Extractul din seminte de moringa conditioneaza parul lasandu-l usor de pieptanat, catifelat si cu volum. Extractele de grapefruit si flori de portocale regenereaza pielea scalpului si reduce senzatia de mancarime. Extractul din frunze de rozmarin combate matreata, regleaza secretia de sebum si combate caderea parului.

Produs certificat BIO de AIAB Italia si Vegan OK.

Masca cu citrice Be ROCK Maternatura este ideala pentru energizare datorita parfumului de citrice. Parfumul mastii te va purta intr-o calatorie senzoriala care conduce la regasirea de sine. Notele de varf sunt fresh, energetice si vesele, de portocale, lamaie si mandarine. Notele de mijloc euforice, dulci si picante de flori albe, piper roz si caprifoi te fac sa te indragostesti. Notele de baza de lemn de trandafir, tonka si rasini revigorante sunt intense si te invaluie pana a doua zi.

Utilizare: masca descalceste si conditioneaza parul. Se aplica dupa samponare si limpezire pe toata lungimea firului de par, mai putin la radacina, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Pentru un moment intens de relaxare, se poate lasa masca sa actioneze 30 de minute.

Ingredinete INCI: Aqua [Water] (Eau), Myristyl alcohol, Behenamidopropyl dimethyla- mine, Citrus aurantium dulcis (Orange) flower extract (*), Citrus grandis (Grapefruit) peel extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract (*), Citrus aurantium bergamia (Bergamot) peel oil, Citrus medica vulgaris peel oil, Mica, Titanium dioxide, CI 77491 [Iron oxides], Glycerin, Lactic acid, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Limonene, Linalool, Parfum [Fragrance]

Alege tipul de Par
Toate tip de par
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .