Ser ten mixt, gras cu acid hialuronic, 15ml - PuroBio for skin

Ser ten mixt, gras cu acid hialuronic, 15ml - PuroBio for skin

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Purobio Cosmetics   |  
PBCSK05  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 97,00 Lei
97,00 Lei cu TVA

Serul pentru ten PuroBIO for skin se absoarbe rapid fara sa lase o pelicula grasa, asigura gradul de hidratare necesar tenului mixt, gras, revitalizeaza tenul, ii reda elasticitatea si previne imbatranirea prematura.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ser bio pentru tenul normal, mixt, gras, 15 ml - PuroBIO for skin

Ser pentru ten formulat cu AP3 complex, ingredient antioxidant si extract de ghimbir, vita de vie si tamaie cu proprietati de reglare a secretiei de sebum.

Are o textura usoara, matifianta, se absoarbe rapid.

Serul actioneaza in profunzime si imbunatateste efectele cremei de fata care trebuie aplicata tot timpul dupa ser. Serul pentru ten PuroBIO for skin normalizeaza secretia de sebum si imbunatateste aspectul tenului mixt, gras.

Ap3 complex este un complex de polifenoli vegetali, cu proprietati antioxidante, care combate radicalii liberi responsabili de imbatranirea pielii.  Efectul antioxidant al acestui ingredient corespunde unui numar de 13 pahare de suc de portocale sau 5 pahare de suc de struguri negri.

Radicalii liberi sunt molecule instabile care contribuie la deteriorarea structurii celulare, accelerand astfel imbatranirea pielii. Gama de produse pentru ingrijirea tenului cu Ap3 complex PuroBIO intrerupe procesul de deteriorare si oxidare pastrand astfel sanatatea si aspectul pielii noastre.

Utilizare: se aplica o mica catitate pe tenul curatat cu spuma PuroBIO for skin si se maseaza delicat pana cand intra in piele. Se completeaza tratamentul cu crema pentru ten si crema contur ochi din aceeasi gama. Serul se aplica seara si se lasa sa actioneze pe perioada noptii impreuna cu crema potritiva tipului de ten.

IMPORTANT! A se agita inainte de utilizare! A nu se pastra langa surse de caldura si lumina. A se pastra inchis cand nu se utilizeaza. A nu se arunca produsul in mediul inconjurator. A nu se utiliza pe zona contur ochi.

Ingrediente INCI:

aqua (water), glycerin, oryza sativa (rice) starch*, cetearyl olivate, sorbitan caprylate, hydrolyzed olive fruit*, vitis vinifera (grape) fruit extract*, arginine, cetearyl alcohol, ethyl macadamiate, sorbitan olivate, sodium hyaluronate, pistacia lentiscus fruit oil*, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil, vitis vinifera (grape) juice extract, opuntia ficus-indica stem extract*, boswellia serrata resin extract, zingiber officinale (ginger) root extract*, lycium barbarum fruit extract*, vaccinium myrtillus (myrtle) fruit extract*, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, benzyl alcohol, xanthan gum, lecithin, cetyl palmitate, sorbitan palmitate, citric acid, parfum (fragrance), limonene, tocopherol, ascorbyl palmitate, malic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, sodium dehydroacetate.

* ingredient bio

Nickel Tested
on
Alege tipul de Ten
Ten Mixt, Gras
Nou

PuroBio Cosmetics - cand pasiunea pentru frumusete si respectul pentru natura se intalnesc!

PuroBio Cosmetics - gama variata de produse de make-up: fonduri de ten, BB Cream, rimel, creioane de ochi, buze & sprancene,  farduri de pleoape, corectoare creion si lichide, baze de machiaj pentru ten si ochi, rujuri creion, pudra bronzanta, pudra compacta, pensule si burete blender 3D

PuroBio Cosmetics - brand de produse de machiaj bio, Made in Italia, fara ingrediente nocive, testate bio de CCPB si Natrue

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj sanatoase la preturi accesibile

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj curate ideale inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibila, problematica si pentru femeile insarcinate

PuroBio Cosmetics - produse de make-up fara silicon, derivate din petrol, parabeni, conservanti si coloranti sintetici, parfum.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .