Tratament ten matur cu Q10 Hydra-Oil, 30ml - Bioearth

Tratament ten matur cu Q10 Hydra-Oil, 30ml - Bioearth

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Bioearth   |  
BHIDRA01  |  

Stoc epuizat
PRP: 119,00 Lei
119,00 Lei cu TVA

Daca tenul tau si-a pierdut tonusul si fermitatea, daca s-au format riduri fine sau profunde, tratamentul bifazic cu Q10 Hydra-Oil Bioearth este un aliat de nadejde pentru tenul matur, ridat. Q10 si extractul de mimoza stimuleaza productia de colagen si elastina, iar acidul hialuronic diminueaza ridurile.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Tratament bifazic cu Q10 pentru ten matur / ridat, 30ml - Bioearth

Fluid bifazic formulat cu ingrediente antioxidante precum coenzima Q10 si vitamina E, acid hialuronic, extracte de albastrele si vita de vie si uleiuri bio cu proprietati nutritive precum uleiul de avocado, samburi de struguri si rodie.

Hydra-oil cu Q10 Bioearth este un tratament antirid ideal pentru tenul matur, tenul ridat.

Faza uleioasa: ulei de floarea soarelui, ulei de jojoba bio, vitamina E, ulei de samburi de struguri, ulei de jojoba bio, ulei de avocado bio, extrac de imortele bio

Faza apoasa:

coenzima Q10 - odata cu trecerea timpului, cantitatea de coenzima Q10 scade, favorizand formarea ridurilor
extract de mimoza - stimuleaza productia de colagen si elastina mentinand pielea elastica
extract de albastrele si vita de vie - ingrediente cu proprietati antioxidante

Mod de utilizare: pentru o rutina antirid perfecta se aplica dupa ser, inainte de crema. A se agita inainte de utilizare.

Ingrediente: *helianthus annuus seed oil, aqua, glycerin, *simmondsia chinensis seed oil, *punica granatum seed oil, *helichrysum italicum flower extract, *vitis vinifera fruit extract, *persea gratissima oil, vitis vinifera seed oil, *centaurea cyanus, flower extract, mimosa tenuiflora bark extract, sodium hyaluronate, ubiquinone, tocopherol, sodium benzoate, potassium sorbate, tocopheryl acetate, parfum, disodium phosphate, lactic acid, citric acid.

* ingredient bio

vegan
on
Nou

Bioearth a fost infiintata in 1997, in Italia, si a avut ca scop principal, inca de la inceput, raspandirea unui stil de viata sanatos si natural si promovarea de produse pure si inovatoare realizate cu ingrediente naturale si bio. Bioearth propune produse cosmetice Bio, Naturale si Eficiente demostrand astfel ca pretuieste Viata si Sanatatea persoanelor.

Cele 5 principii Bioearth :

* Mai sanatosi si mai naturali - Cosmeticele Bioearth sunt formulate si fabricate cu respect fata de NATURA favorizand ingredientele biologice si ecologice crescute fara substante chimice.
   
* Mai siguri - Testele de laborator garanteaza siguranta si calitatea produselor cosmetice Bioearth. Fiecare produs este supus unor teste dermatologice si microbiologice riguroase ce confirma compatibilitatea cu pielea si stabilitatea acestuia.

* Mai eficiente - Produsele Bioearth sunt bogate in ingrediente active ce asigura EFICIENTA maxima. Liniile de produse The Beauty Seed, Bioprotettiva, Aloebase Sensitive, Sun, Loom, Hair, BB Cream, Bergaseed si Actiseed Intim reprezinta rodul unor ani de cercetare pentru a concepe formule placute cu ingrediente active naturale eficiente.
 
* Mai placute - Produsele cosmetice Bioearth sunt intalnirea nostra zilnica cu frumusetea si sanatatea. Pentru a crea produse inovative, eficiente si care respecta mediul inconjurator, Bioearth acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu: selectarea extractelor botanice organice, obtinerea parfumurilor din uleiuri esentiale pure, utilizarea de flacoane practice si ecologice.

* Mai asigurati - Produsele The Beauty Seed (gama pe baza de aloe vera), Bioprotettiva (gama antirid cu ulei de rosa mosqueta), BB Cream (crema nuantatoare bio), Hair (gama de produse pentru par certificate bio), Loom (gama de cosmetice bio pentru ten cu secretie de melc) sunt aprobate si certificate de catre ICEA (Institutul de Certificare Etica si Ambientala), care verifica si asigura ca acestea sunt conforme cerintelor impuse de standardele AIAB-ICEA si anume: sigure pentru consumatori si pentru mediul inconjurator. Linea Aloebase Sensitive (gama de cosmetice bio pentru pielea sensibila a copiilor si a adultilor), Bergaseed si Actiseed Intim (gama de igiena intima pe baza de extract de grapefruit) respecta standardele AIAB / ICEA.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .