• -50%
Solutie acida pentru clatirea parului, 150ml - Maternatura

Solutie acida pentru clatirea parului, 150ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP28  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei
39,50 Lei cu TVA

Solutie acida cu acizi din fructe pentru a elimina calcarul de pe par, pentru a conferi stralucire parului tern, vopsit, decolorat, degradat de tratamentele agresive. Dupa clatirea cu aceasta solutie parul devine neted si matasos.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Solutie acida pentru clatirea parului, 150ml - Maternatura

Acidul lactic si acidul glicolic in sinergie cu aciditatea normala a apei florale de portocale echilibreaza si restabilesc pH-ul natural al parului inlaturand calcarul de pe firul de par. Panthenolul, uleiurile esentiale de citrice si geraniu, extractele vegetale de mango si floarea pasiunii hidrateaza si refac pelicula protectoare a firului de par deteriorata de spalari frecvente sau agresive, de uscatorul si placa pentru indreptarea parului.

Confera parului stralucire, disciplineaza firele rebele, parul devine usor de pieptanat, catifelat. Elimina reziduurile de calcar care se depun pe firul de par in timpul spalarii. Calcarul este responsabile de parul aspru si aspectul opac.

Clatirea parului cu produse homemade acide, cu un ph neechilibrat, poate deteriora stratul protector al firului de par. Solutia acida Maternatura respecta pH-ul parului, combate uscarea si confera stralucire extra dupa mastile cu plante ayurvedice si vopsirea cu henna.

Utilizare: se pulverizeaza in mod uniform pe parul umed, insistand pe varfuri, dupa ce s-au folosit toate produsele de ingrijire: sampon, masca, balsam, etc. Dupa utilizare se usuca parul in mod normal.

!!! A se evita contactul cu ochii si cu scalpul.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Alcohol denat., Pelargonium graveolens oil, Citrus aurantium amara (Bitter orange) flower water (*), Citrus medica limonum (Lemon) fruit extract, Mangifera indica (Mango) fruit extract, Passiflora edulis flower extract, Citrus aurantium dulcis (Orange) flower extract (*), Citrus limon (Lemon) peel extract (*), Urtica dioica (Nettle) leaf extract (*), Citrus aurantium amara (Bitter orange) flower extract, Panthenol, Glycerin, Benzyl alcohol, Glycolic acid, Lactic acid.

vegan
on
Alege tipul de Par
Toate tip de par
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .