Apa de gura naturala Power Smile, 473ml - Jason

Apa de gura naturala Power Smile, 473ml - Jason

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Jason   |  
FED_JRINSEPS  |  

Stoc epuizat
PRP: 74,00 Lei
74,00 Lei cu TVA

Apa de gura Power Smile Jason prezinta o serie de beneficii evidente pentru starea de sanatate a cavitatii bucale: contribuie la albirea dintilor, ofera o respiratie proaspata, reduce riscul aparitiei cariilor.

Pentru un zambet stralucitor si sanatos opteaza pentru apa de gura pentru albire, fara fluor, Power Smile de la Jason.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Apa de gura naturala pentru albirea dintilor Power Smile, 473ml - Jason

Apa de gura naturala pentru albirea dintilor si o respiratie fresh. Apa Power Smile completeaza actiunea pastei de dinti pentru albire cu acelasi nume.

Contine bicarbonat si vitamina C care albesc dintii ingalbeniti, menthol si ulei esential de menta care improspateaza respiratia, extract de grapefruit si de perilla care reduc placa bacteriana (tartru), aloe vera care calmeaza si reduce iritatiile. 

Nu contine abrazivi duri. Fara alcool, Fara zahar, Fara fluor.

Utilizare: utilizare de 2 ori pe zi impreuna cu pasta de dinti pentru albire Power Smile

Ingrediente: aqua (water), glycerin, polysorbate 20, mentha piperita (peppermint) oil, aloe barbadensis leaf juice*, calendula officinalis flower extract, carica papaya (papaya) fruit extract, citrus grandis (grapefruit) seed extract, echinacea angustifolia extract, hamamelis virginiana (witch hazel) water, hydrastis canadensis (golden seal) extract, perilla ocymoides seed extract, ascorbic acid, calcium ascorbate, menthol, sea salt, sodium bicarbonate, xylitol

*ingredient bio

Nou

JASON Natural Products, producator de cosmetice sanatoase din 1959, a fost un pionier al produselor naturale pentru intreaga familie, oferind consumatorilor o alternativa eficienta si ecologica la produsele cosmetice pline de chimicale din comert. 

Deodorantele Jason ofera o protectie naturala eficienta impotriva transpiratiei, Nu contin aluminiu, alcool sau parabeni, previn cresterea microorganismelor responsabile de mirosul neplacut, confera o senzatie de prospetime pe durata intregii zile.

Pastele de dinti Jason sunt ideale pentru a pastra sanatatea cavitatii bucale. Contribuie la o dantura sanatoasa pentru ca protejeaza impotriva tartrului si a cariilor, ajuta la indepartarea petelor de pe suprafata dintilor in mod natural, ofera dintilor stralucire si combat respiratia neplacuta.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .