Masca faciala hidratanta cu shea, 50ml - Avril

Masca faciala hidratanta cu shea, 50ml - Avril

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Avril   |  
AV619  |  

Stoc epuizat
PRP: 33,00 Lei
33,00 Lei cu TVA

Ai un ten sensibil sau uscat? Hidrateaza-l in mod intens si natural cu masca faciala hidratanta marca Avril cu unt de shea, ceara de albine, aloe vera si alge.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Masca faciala hidratanta cu shea Avril, 50ml

Un ten catifelat, luminos si hidratat este ceea ce isi doreste fiecare femeie, indiferent de anotimp. Pentru a preveni deshidratarea si uscarea pielii si pentru a avea un ten de invidiat foloseste macar o data pe saptamana masca hidratanta cu shea de la Avril.

Utilizare: se aplica pe pielea curata, uscata si se lasa sa actioneze 10-15 minute. Excesul se inlatura cu o discheta din bumbac. A se folosi de 1-2 ori pe saptamana in functie de tipul de ten.

Ingrediente: Aqua (water), glycerin, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, glyceryl stearate SE, sorbitan oleate, butyrospermum parkii (shea) butter*, cera alba (beeswax), aloe barbadensis leaf juice powder*, hydrogenated castor oil, xanthan gum, sodium stearoyl glutamate, parfum (fragrance), stearic acid, lactic acid, laminaria ochroleuca extract, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, tocopherol, glycine soja (soybean) oil, linalool, limonene, citronellol, geraniol, citral, eugenol.

* ingrediente bio

99% ingrediente de origine naturala

31% ingrediente bio

Alege tipul de Ten
Ten Uscat
Stock Limitat
on
Nou

Ca sa atragi toate privirile, sa fii admirata sau sa iesi in evidenta foloseste produsele de machiaj bio Avril.

Avril iti propune o gama de machiaj bio certificata de ECOCERT care iti permite sa te machiezi in mod natural si sa arati perfect si mereu in centrul atentiei: fonduri de ten bio (4 nuante), rujuri bio, rimel/mascara bio, creioane de ochi bio (negru, blu, maro, gri si verde), creion contur buze bio, farduri de pleoape bio si lacuri de unghii/oje naturale, vegane, fara PEG-uri, formaldehida, toluen si alte sustante chimice sau derivate din petrol.

Alege natura! Alege produsele de machiaj bio marca Avril!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .