*|MC_PREVIEW_TEXT|*

Protectie solara pentru ten

protectie UVA, UVB, IR, HEV

Soarele ne face mult bine, insa in egala masura poate avea efecte negative asupra pielii si sanatatii. O atitudine iresponsabila poate imbatrani prematur pielea, favoriza aparitia petelor pigmentare si poate determina chiar si aparitia cancerului de piele.

Expunerea responsabila la soare necesita neaparat produse solare care sa protejeze eficient impotriva radiatiilor solare indiferent de tipul de piele.

Bioearth a creat o gama de creme solare pentru ten pe baza de ganoderma care ofera diverse tipuri de protectie:

Protectie UVA si UVB: Radiatiile UVA si UVB sunt responsabile de aparitia prematura a ridurilor, pierderea elasticitatii, hiperpigmentarea, ingrosarea pielii si cresc riscul de dezvoltare a cancerului de piele.

Protectie IR (infrarosii): Razele IR, percepute de corp sub forma de caldura, sunt responsabile de eritemele solare care contribuie la pigmentarea pielii si amplifica stresul oxidativ cauzat de razele UVA si UVB

Protectie HEV (High-Energy Visibile light): Lumina albastra cunoscuta si sub numele de lumina vizibila de inalta energie (sau HEV) accelereaza procesul de imbatranire si contribuie la aparitia petelor maronii pe piele. Obiceiul de a folosi mereu un smartphone sau o tableta creste exponential expunerea tenului la lumina HEV.

Protectie anti-poluare: Potrivit unui studiu publicat in Journal of Investigative Dermatology, poluarea (praf fin, emisii de gaze poluante si de evacuare) favorizeaza cu pana la 20% aparitia ridurilor.

Formula naturala, vegana: Cremele solare Bioearth sunt bogate in principii active naturale: ganoderma, kiwi, ceai verde, acid hialuronic, aloe vera, ulei de avocado, PANTROFINA® SKIN 360, obtinut din pin maritim, cu proprietati antirid, antioxidante, calmante si anti-poluare, si LUMICEASE® care protejeaza de radiatiile solare si lumina blu artificiala, cu proprietati antirid, anti-pete. Nu contin parabeni, PEG, uleiuri minerale, propylene glycol, silicon, etc.

Filtre solare eficiente: Pentru a proteja pielea si sanatatea organismului, Bioearth foloseste un sistem eficient si inovativ de filtre solare care protejeaza pielea, chiar si in conditii extreme:
Tinosorb S®, Uvinul A+®, Uvinul T150® (filtre tolerate si de pielea foarte sensibila, eficiente si stabile chiar si la temperaturi ridicate) si Oxid de zinc si dioxid de titan (filtre minerale ce ecraneaza razele solare si constituie o bariera care reflecta toata lumina).

Bioearth a decis excluderea din formula produselor sale a unor filtre solare precum benzophenone-3, paraaminobenzoico acid (PABA), ethylhexyl methoxycinnamate, octyl methoxycinnamate, octocrylene, nanoparticule, frecvent utilizate in produsele solare.

Descopera OFERTA cremele solare Bioearth AICI.

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

Produs adaugat in wishlist