Saimara, reteta romaneasca a sanatatii corpului tau

Unul din produsele care nu trebuie sa lipseasca niciodata de pe raftul tau dedicat ingrijirii este un deodorant. Desi in trecut majoritatea consumatorilor se indrepta catre antiperspirante cu efect puternic, incarcate de aluminiu si chimicale nocive, ultimii ani au adus in atentia publicului un alt gen de cosmetice: cele organice.

Ce sunt cosmeticele organice

Numim organice acele cosmetice care nu afecteaza mediul inconjurator in timpul procesului de productie, dar nici nu produc efecte nocive asupra sanatatii consumatorilor in timpul utilizarii.

In urma cu 8 ani, atunci cand am inceput aceasta aventura numita Lady Bio, nu ne gandeam ca vom ajunge vreodata in punctul in care vom incepe sa creem produse proprii. Insa, asa cum zice proverbul, “nevoia ne invata”, iar noi am inceput sa invatam tot mai multe despre produsele cosmetice sanatoase. Nu doar pentru noi, nici doar pentru familiile noastre, ci si pentru tine, draga noastra clienta, care iti doresti sa alegi tot ceea ce este mai bun pentru corpul tau si pentru cei dragi din jurul tau.

Deodorante cu bicarbonat Saimara

Cum a aparut Saimara in portofoliul Lady Bio


In timp, dupa multa munca, multe incercari, teste, esecuri si invataminte trase din acestea, a aparut deodorantul Saimara. Acesta este realizat in Italia, insa reteta este 100% romaneasca, certificata BIO de AIAB Italia, lipsita de alcool, parabeni si aluminiu si testata de nichel.

Suntem mandri de acest deodorant nu doar pentru ca este unul curat, lipsit de ingrediente nocive, ci si pentru ca este un produs creat cu drag si vandut in prezent si in afara granitelor tarii noastre..

Lasa-ne sa iti povestim cate ceva despre el, incepand cu o scurta introducere despre… transpiratie. Contrar informatiilor care circula si a curentului modern puternic influentat de marketing, transpiratia nu este un proces corporal care trebuie blocat. Aceasta este naturala, reprezinta felul in care corpul nostru elimina anumite toxine. Intr-adevar, in contact cu anumite bacterii de pe piele, mirosul acesteia devine neplacut. Aici insa incepe rolul bine definit al unui deodorant de calitate.

Pe scurt despre Saimara, deodorantul romanesc certificat organic

Deodorantul Saimara are o lista scurta de ingrediente comparativ cu cea a unui deodorant clasic de supermarket: Aqua (apa), Sodium bicarbonate, Glycerin, Sodium Levulinate, Soduim Benzoate, Xantam gum, Parfum (Fragance - parfum fara alergeni conform REG. EUR. 1223/2009), Potassium sorbate, Sodium phytate si Aloe barbadensis leaf juice (ingredient bio).

In rolul principal in povestea Saimara este bicarbonatul. Ca principiu activ al deodorantului, acesta neutralizeaza mirosurile neplacute pentru a evita situatiile stanjenitoare de care tuturor ne este teama. Acest roll-on nu opreste aparitia transpiratiei, insa este absorbit usor in piele si protejeaza hainele, iar mixul sau de ingrediente impiedica formarea mirosurilor neplacute. De asemenea, ofera pielii un miros proaspat si placut.

Poti alege din cele cinci variante existente in prezent: Tropical Wood - cu un parfum invaluitor de lemn de santal, Wild Sense - cu note exotice de rodie, Gentle Rain - incredibil de fresh datorita mirosului de flori de portocal, Sun Dance - citric, cu note de mandarine si grapefruit, si Sweet Dream - o alegere perfecta pentru iubitoarele de mirosuri dulci si delicate.

Un alt aspect important legat de deodorantele Saimara este ca sunt vegane si cruelty free, fapt de care suntem extrem de mandri.

Poti comanda deodorantul Saimara online pe www.ladybio.ro/deodorantesaimara pentru a-l primi fie prin curier oriunde in tara, fie pentru a-l ridica personal din magazinul nostru Lady Bio din Timisoara. Te asteptam cu o multime de oferte speciale pentru tine si apreciem fiecare feedback constructiv pe care il primim si pe baza caruia incercam sa devenim tot mai buni.

Cu drag pentru tine,

Echipa Lady Bio

Related products

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .