Ridurile si acidul hialuronic

Imbatranirea pielii este rezultatul unor factori incontrolabili (imbatranire intrinseca) si controlabili (imbatranire extrinseca).

Imbatranirea intrinseca reprezinta procesul natural de imbatranire cutanata si este cauzata de o serie de factori incontrolabili precum trecerea timpului, mostenirea genetica, schimbarile hormonale.

Procesul de imbatranire extrinseca consta intr-o imbatranire prematura a pielii si se datoreaza influentei factorilor controlabili care pot fi impartiti in doua categorii: factori de mediu si factori comportamentali. Din categoria factorilor de mediu fac parte radiatiile UVA si UVB, frigul, poluarea, vantul. Expunerea indelungata la soare, sedentarismul, alimentatia incorecta, lipsa somnului, expresiile faciale, abuzul de alcool si fumatul intra in categoria factoriilor comportamentali.

Factorii controlabili si incontrolabili duc la pierderea nivelului de hidratare al pielii, scaderea productiei de colagen si elastina, pierderea elasticitatii si fermitatii pielii, aparitia petelor si a ridurilor. Acesti factori determina si scaderea productiei naturale de acid hialuronic ceea ce duce la aparitia ridurilor. Acidul hialuronic mentine nivelul de hidratare al pielii, limiteaza pierderile transepidermice de apa, confera pielii tonus si elasticitate, contribuie la regenerarea tesuturilor si previne aparitia ridurilor.

Acidul hialuronic este un aliat de nadejde impotriva ridurilor si este folosit in industria cosmetica ca ingredient bioactiv in produsele de ingrijire a pielii dar si in forma injectabila pentru umplerea ridurilor, remodelarea buzelor si a pometilor. Daca la inceput acidul hialuronic utilizat era de origine animala extras din creasta de cocos si din cordonul ombilical al animalelor, astazi marea majoritate a producatorilor de cosmetice folosesc acidul hialuronic sintetic. Exista si producatori care folosesc acid hialuronic obtinut prin fermetarea unor plante. Acesti sunt cei care produc cosmetice bio.

Daca iti ingrijesti tenul cu cosmetice cu acid hialuronic, sau doresti sa incepi sa folosesti produse care contin acest ingredient, dar nu stii ce produse sa alegi, te asteptam in magazinul nostru online, www.ladybio.ro/acid hialuronic, cu o gama variata de cosmetice bio pentru ten cu acid hialuronic. Incepand de la Bioearth, Biofficina Toscana si pana la PuroBIO for skin, magazinul nostru iti pune la dispozitie produsele unor branduri consacrate in industria de cosmetice bio, astfel incat tenul tau sa beneficieze de tot ce-i mai bun.

Ofera-i tenului doza de atentie de care are nevoie zilnic si comanda direct pe www.ladybio.ro cosmetice bio cu acid hialuronic. Oferta de cosmetice cu acid hialuronic este foarte variata: creme pentru ten, serumuri, masti faciale peel-off si crema, masti faciale tip servetel, creme solare, creme contur ochi, etc.


* Produsele recomandate mai jos sunt disponibile pe www.ladybio.ro, dar si in magazinul Lady Bio din Timisoara, str. Vasile Alecsandri nr 5 (intrarea de pe Eugeniu de Savoya, zona P-ta Unirii), Telef. 0747-918071

Articolul poate fi preluat integral sau partial cu mentionarea sursei. Daca mentionarea sursei nu este fezabila, articolul poate fi preluat doar cu acordul scris al www.ladybio.ro!

Related products

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .