Pentru necunoscatoare parul cret pare usor de intretinut insa adevarul este ca doar posesoarele de par cret stiu ca acest tip de par inseamna, de cele mai multe ori, multa bataie de cap, deoarece se aranjeaza mai greu si necesita mult mai multa atentie decat un par drept. Sunt zile in care buclele se aseaza perfect, insa de cele mai multe ori, parul este rebel, greu de coafat.

Pentru a obtine bucle perfecte, ai nevoie de cele mai bune produse de ingrijire. Din fericire, in comert exista foarte multe produse de styling destinate parului cret, care de cele mai multe ori este aspru, sarmos, despicat la varfuri, uscat, deshidratat, lipsit de viata si stralucire.

Cu o ingrijire potrivita, parul cret /ondulat va arata minunat. Samponul trebuie sa fie delicat, preferabil fara sulfati, dar bogat in substante nutritive care sa hidrateze firul de par. Balsamul de par trebuie sa fie unul hidratant si sa permita o usoara pieptanare a parului. Pentru a "imblanzi" buclele se recomanda lotiuni pentru definirea si modelarea buclelor.

Daca ai par cret Biofficina Toscana, producator Italian de cosmetice bio, iti ofera o linie completa de produse pentru ingrijirea parului.

cosmetice bio par cret biofficinaMasca bio restructuranta pentru par cret, ondulat Biofficina Toscana - Daca esti in cautarea unei masti hidratante, ideala pentru parul cret sau ondulat, atunci masca restructuranta de la Biofficina Toscana va fi pe placul tau. Bogata in principii active (ulei de masline bio, extracte bio de iedera, urzica, salvie, castan, cimbru) masca hidrateaza parul, ii confera stralucire, textura buclelor si un parfum placut dat de uleiurile esentiale de salvie si menta. In plus masca este un produs 2 in 1 deoarece se poate folosi si ca balsam pentru parul cret, ondulat.

Lotiune protectoare bio pentru par cret, ondulat, rebel Biofficina Toscana - Daca ai parul cret sau ondulat si esti in cautarea unei lotiune pentru par care sa controleze firele rebele si sa transforme onduleurile in bucle definite, lejere si elastice, lotiunea protectoare pentru par cret, ondulat rebel de la Biofficina Toscana este alegerea perfecta. Lotiunea, bogata in ingrediente antioxidate (Uviox®, Oleox®), protejeaza parul de efectele nocive pe care soarele, clorul, poluarea, sarea, uscatorul de par si placa de intins parul le are asupra parului. Nu incarca parul, controleaza eficient buclele si are un parfum placut care persista in par. Lotiunea este certificata BIO de ICEA.

Lotiune bio pentru definirea buclelor Biofficina Toscana - Daca esti in cautarea unei lotiuni pentru par care sa controleze firele rebele, sa defineasca perfect buclele, fara sa incarce parul, lotiunea bio pentru definirea buclelor Biofficina Toscana este produsul de care ai nevoie. Lotiunea, bogata in ingrediente antioxidante, accentueaza si defineste perfect buclele, ofera protectie termica parului si confera coafurii o fixare puternica. Lotiunea este certificata BIO de ICEA.

Lotiunea anti-electrizare Biofficina Toscana - Bogata in ingrediente antioxidante si extracte vegetale bio din Toscana, lotiunea anti-frizz Biofficina Toscana disciplineaza parul care se electrizeaza usor (ondulat sau drept), catifeleaza buclele, netezeste parul drept, confera parului volum si stralucire. Lotiunea anti electrizare nu incarca firul de par si ii ofera protectie termica. Lotiunea este certificata BIO de ICEA.

Crema leave-in reparatoare Biofficina Toscana - parul cret, fiind un par uscat, poate beneficia de proprietatile reparatoare si hidratante ale cremei. Contine keratina si aminoacizi care repara si hidrateaza parul, un mix de ingrediente vegetale care confera parului stralucire si ceara vegetala care intareste firul de par.

Ulei protector & iluminant pentru par Biofficina Toscana - protejeaza parul de uscatorul de par si de placa de intins parul cret, ondulat. Contine Setol®, ingredient brevetat cu proprietati antioxidante si elasticizante, obtinut din uleiurl vegetale din Toscana (ulei de masline, ulei de floarea soarelui, ulei de in si ulei din samburi de struguri). Setol® intareste parul si ii confera elasticitate.

Produsele Biofficina Toscana sunt ideale pentru definirea buclelor, pentru a conferi elasticitate suvitelor si pentru a proteja parul de soare, clor, uscator de par, etc. Bucura-te de ele si ofera-i parului tau ceea ce este mai bun si mai sanatos! Descopera AICI toate produsele Biofficina!

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .