Beneficiile utilizarii unui creion transparent la realizarea machiajului


Machiajul se foloseste nu doar pentru a scoate in evidenta atuurile si pentru a masca imperfectiunile ci si pentru a conferi tenului culoare. Exista, totusi, un produs de make-up care nu coloreaza deoarece este transparent si care este indispensabil pentru realizarea unui machiaj fara cusur.

Despre ce produs este vorba? Despre creionul Phantom de la PuroBio Cosmetics.

Creionul Phantom este un creion incolor cu o textura cremoasa. Contine ulei de cocos bio si ceara vegetala si este ideal pentru a obtine un machiaj impecabil.

Creionul Phantom este:

♥ universal – este ideal pentru oricine. Fiind transparent este potrivit pentru toate culorile de piele
♥ economic – este potrivit pentru toate nuantele de rujuri
♥ indispensabil – pentru ca o data ce l-ai incercat nu vei putea renunta la el

Creion incolor Phantom PuroBIO

Ochi: se poate folosi ca primer pentru a intensifica nuanta fardurilor de pleoape dar si ca eyeliner impreuna cu fardul de ochi preferat. Folosit ca eyeliner: se traseaza o linie fina pe pleoapa dupa care se aplica fardul preferat. Se poate folosi si pentru a corecta greselile de machiaj.

Buze: folosit ca un creion contur buze, creionul Phantom actioneaza ca o bariera invizibila ce mentine culoarea in interiorul conturului buzelor si nu permite “intinderea” rujului. Creionul umple ridurile fine di jurul buzelor, fixeaza rujul si previne intinderea sa. Culoarea transparenta face ca acest creion sa se potriveasca cu orice nuanta de ruj si cu orice nuanta de piele.

Creionul se poate folosi si ca un primer inainte de aplicarea rujului pentru a intensifica nuanta acestuia dar si pentru a conferi rezistenta rujului. Folosit impreuna cu un creion contur buze colorat, creionul Phantom ajula la iluminarea buzelor.

Creionul incolor confera rezistenta machiajului si reda senzualitate, frumusete buzelor.

Sprancene: creionul fixeaza sprancenele in pozitia dorita ca o ceara


Descopera AICI creionul transparent Phantom de la PuroBio Cosmetics!

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .