Parul cret si ondulat are nevoie de o ingrijire speciala cu produse naturale fara sulfati, silicon si alte ingrediente care se depun pe firul de par. Prin natura lui, parul cret este mai uscat decat parul drept, iar la umiditate ridicata isi pierde forma, si de aceea are nevoie de produse care hidrateaza foarte bine si il disciplineaza.

Varfurile uscate, firele rebele, carliontii jucausi isi gasesc un remediu daca folosesti produse special concepute pentru acest tip de par. Folosind astfel de produse parul tau ondulat sau indisciplinat va arata fabulos si toata lumea il va admira.

Primul pas este sa alegi samponul potrivit. Electrizarea, cauzata de gradul mare de deshidratare, se combate alegand un produs de curatare hidratant care curata in mod delicat, defineste buclele si le confera elasticitate. Pentru a combate electrizarea parului, samponul pentru par cret, ondulat Hair Bioearth cu extracte de ceai verde, ovaz si germeni de grau sau cowash-ul cu flori de mac Maternatura sunt alegerea perfecta. Ambele produse curata in mod delicat, permit o pieptanare mai usoara, definesc supletea buclelor si le confera elasticitate.

Balsamul de par este indispensabil pentru parul cret. Acesta trebuie sa ofere hidratare maxima, astfel incat parul sa devina suplu si placut la atingere, cu bucle perfecte. Balsamul bio pentru par ondulat, cret, cu ulei de jojoba si niaouli Hair Bioearth este o alternativa. O alta optiune este masca de par restructuranta Biofficina Toscana pentru par ondulat si cret cu ulei de masline bio. Mixul de ulei de masline si extractele vegetale de iedera, urzica, salvie si castan repara firul de par si face ca parul sa fie mai usor de pieptanat si de aranjat.

Pentru a obtine un rezultat final deosebit produsele de styling sunt un must pentru aranjarea parului cret, ondulat.

Datorita sinergiei dintre Uviox®, Oleox®, extractele vegetale bio din Toscana si mierea bio, lotiunea anti-electrizare Biofficina Toscana hraneste si protejeaza parul de stresul oxidativ (soare, sare de mare) si de agentii chimici care au efecte negative asupra parului (poluare, clor, caldura emanata de uscatorul de par si de placa pentru indreptat parul).

Spray-ul leave-in pentru par cu ceai verde Hair Bioearth defineste si improspateaza buclele fara sa le incarce, le confera forma si lasa parul placut la atingere.

Crema pentru bucle cu flori de portocale Maternatura catifeleaza parul, confera rezistenta la umiditate si are proprietati anti-frizz.

Un alt produs de styling este spuma de par. Pentru a obtine onduleuri bine definite, elastice si saltarete poti opta pentru spuma de par cu kiwi bio de la Biofficina Toscana sau pentru spuma cu ceai verde Hair Bioearth. Ambele produse confera buclelor forma si rezistenta, lasand parul placut la atingere.

Bucura-te de buclele tale alegand produse bio, fara chimicale, care permit nu doar o definire optima a buclelor, ci si obtinerea unor coafuri cu aspect natural.

Comanda produse pentru parul cret

Related products

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .