Masti Garnier Hair Food pentru par cret, ondulat, uscat

Mastile de par Garnier sunt foarte apreciate de persoanele care au parul cret, ondulat si il ingrijesc conform metodei Curly Girl. Sunt nutritive si hidratante, contin 98% ingrediente de origine naturala, fara silicon si alte ingrediente care nu sunt acceptate de metoda, sunt produse 3 in 1 ceea ce inseamna ca se pot folosi ca masca, balsam si leave-in. In plus, cantitatea este foarte generoasa (390ml), iar pretul unul foarte acceptabil.

Gama Fructis Hair Food Garnier contine 5 masti: cu banane, aloe vera, papaya, macadamia si goji.

Masca se alege in functie de necesitatile propriului par. Intrebarea cea mai frecventa despre aceste masti este: Care este cea mai nutritiva masca de par Garnier?

Toate mastile Garnier contin ingrediente hidratante si nutritive, dar unele masti sunt mai nutritive decat altele.

Masca cu aloe vera si cea cu goji sunt la fel de nutritive, iar ingredientele din compozitie demonstreaza acest aspect. Ambele contin aceleasi uleiuri nutritive: de soia, floarea soarelui si cocos. In ceea ce priveste cantitatea de ingrediente hidratante, masca cu goji Garnier contine mai multe ingrediente cu proprietati hidratante. Prin urmare, gradul de hidratare pe care il ofera masca cu goji este superior.

Urmatoarea cea mai nutritiva masca este cea cu papaya. Aceasta pe langa ingredientele nutritive care se regasesc si in mastile cu aloe si goji contine si Caprylic/Capric Triglyceride (derivat din uleiul de nuca de cocos).

Masca cu banane si masca cu macadamia Garnier contin aproximativ aceeasi cantitate de ingrediente nutritive. Prima contine unt de shea, ulei de masline, soia, floarea soarelui, cocos si avocado; a doua contine ulei de macadamia, soia, floarea soarelui, jojoba, migdale dulci si cocos.

Diferenta intre masca cu banane si cea cu macadamia consta in cantitatea de ingrediente cu proprietati hidratante: masca cu macadamia are mai putine ingrediente hidratante.

Singura masca de par Garnier care contine unt vegetal este masca cu banane (contine unt de shea), motiv pentru care este, probabil, cea mai potrivita pentru un par cu porozitate ridicata.

Important de retinut este ca niciuna din mastile Garnier nu contine proteina.

Tipuri de masti pentru par Garnier

In functie de capacitatea de hranire a mastilor Garnier, ordinea ar fi:

1. Masca cu aloe vera

2. Masca cu goji

3, Masca cu papaya

4. Masca cu banane

5. Masca cu macadamia (cea mai nutritiva dintre toate)

In concluzie, daca ai un fir de par subtire pentru hidratarea onduleurilor masca cu aloe este cea mai buna alegere. Hidrateaza buclele, fara sa le incarce. Daca, in schimb, firul de par cret este gros, uscat si are nevoie de o masca nutritiva care sa-l faca matasos, atunci masca de par cu macadamia Garnier este o alegere posibila.

Daca esti din Timisoara si te intereseaza o masca Garnier te asteptam la magazinul Lady BIO din str. Vasile Alecasndri 5 (intrarea de pe Eugeniu de Savoya), Zona P-ta Unirii.

In magazinul nostru online si fizic din Timisoara, pe langa mastile de la Garnier, gasiti si alte masti Curly Girl Approved: de la Bioearth, Biofficina Toasca, Yari, Maternatura, Curls, etc.

Daca esti din oricare alt oras din tara si nu ai drum prin Timisoara, le poti comanda online pe site-ul nostru dand click pe acest lick www.ladybio.ro/masti-garnier.

Daniela

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .